Spoordood

Spoordood - Michael Connelly | Nextbestfoodprocessors.com

...moorde advocaat Howard Elias. Elias was niet zomaar een advocaat: hij was beroemd en zwart, en rijk geworden door een praktijk die voornamelijk draaide op zaken die hij tégen de politie aanspande ... Spoordood, Michael Connelly - Ebook - 9789460926662 | AKO ... ... . Harry Bosch 6 - Spoordood. Michael Connelly is een constante schrijver. Ook met dit boek is het weer een mooi verhaal dat je al vrij snel pakt en je eigenlijk wilt blijven lezen. Spoordood book. Read 1,731 reviews from the world's largest community for readers. Harry Bosch wordt gezet op de zaak van een vermoorde advocaat. Eerste ... Michael Connelly (1956) werkte jarenlang als misdaadverslaggever voor de L.A. Times en won in die hoedanigheid de Pulitz ... Spoordood eBook door M Connelly - 9789460926662 | Rakuten Kobo ... . Harry Bosch wordt gezet op de zaak van een vermoorde advocaat. Eerste ... Michael Connelly (1956) werkte jarenlang als misdaadverslaggever voor de L.A. Times en won in die hoedanigheid de Pulitzerprijs. Hij debuteerde in 1992 met Tunnelrat en is sindsdien niet meer weg te denken uit de top van Amerikaanse thrillerauteurs. Connelly's boeken kennen diverse speurders, waaronder de flamboyante hoofdpersoon, rechercheur Harry Bosch. Spoordood. Michael Connelly. Harry Bosch krijgt de zaak waar niemand zich aan wil branden: de moord op de zwarte strafpleiter Howard Eli...

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Connelly
DIMENSIE
9,35 MB
BESTANDSNAAM
Spoordood.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie Harry Bosch. Harry Bosch wordt gezet op de zaak van een vermoorde advocaat. Eerste verdachte: de politie zelf... Tot zijn grote verbazing wordt Harry Bosch op de zaak gezet van de vermoorde advocaat Howard Elias. Elias was niet zomaar een advocaat: hij was beroemd en zwart, en rijk geworden door een praktijk die voornamelijk draaide op zaken die hij tégen de politie aanspande. Bosch' eerste verdachte is dan ook de politie zelf... Nooit eerder heeft Harry Bosch zo'n gevoelige zaak onder zijn hoede gehad. En kan hij zélf wel neutraal blijven? Met Spoordood plaatst Michael Connelly zich onomstotelijk in de top van de internationale thrillerauteurs. Kregen zijn eerdere misdaadromans - al dan niet met Harry Bosch in de hoofdrol - stuk voor stuk overweldigende recensies, met Spoordood is de doorbraak naar het grote publiek definitief gemaakt.

Wil je het boek lezen?Spoordood in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Connelly. Lezen Spoordood Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN