Praktisch Verbintenissenrecht

Praktisch Verbintenissenrecht - C. Phillips | Nextbestfoodprocessors.com

... ... Cursisten over de leergang Verbintenissenrecht voorjaar 2017: "Cursus en materiaal prettig en goed toegankelijk en de colleges werden prettig gegeven ... Praktisch Verbintenissenrecht Charlotte Phillips - StuDocu ... . Inhoudelijk interessant en voldoende (ruim) gelegenheid voor vragen en discussie". Praktisch Verbintenissenrecht biedt je een goed leesbare en praktische introductie in dit rechtsgebied. Met behulp van heldere voorbeelden en overzichtelijke schema's leer je de basisbeginselen van het verbintenissenrecht. Waarom kiezen voor Praktisch Verbintenissenrecht? * geen juridische voorkennis vereist; * toepassingsgericht, met concrete voor Dit is een uitgebreide s ... Praktisch verbintenissenrecht - Recht - De Boeck ... . Waarom kiezen voor Praktisch Verbintenissenrecht? * geen juridische voorkennis vereist; * toepassingsgericht, met concrete voor Dit is een uitgebreide samenvatting van het boek 'Praktisch Verbintenissenrecht' van MR. C. Philips. Het gehele boek is samengevat, inclusief voorbeelden en verwijzingen naar figuren/voorbeelden in het boek. Inhoud Woord vooraf 3. LIJST VAN VERKORT AANGEHAALDE WETTEN 9 DEEL 1 INLEIDING 13 1 Algemene inleiding 15 2 Situering en vindplaats van het verbintenissenrecht 17 2.1 Situering in het recht 17 2.2 ... Praktisch Verbintenissenrecht is bestemd voor de beginnende hbo-student. Het boek vormt een eerste kennismaking met het verbintenissenrecht en juridische voorkennis is niet vereist. De studiestof wordt op begrijpelijke wijze uitgelegd aan de hand van vele tot de verbeelding sprekende praktijkvoorbeelden en casussen. Praktisch Verbintenissenrecht is een eerste kennismaking met het verbintenissenrecht. Je hebt geen juridische voorkennis nodig. De onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer rechtsfeiten, rechtshandelingen en overeenkomsten en tenietgaan verbintenissen. Praktisch Verbintenissenrecht | ISBN 9789001875572 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Deze website biedt ondersteunend materiaal voor studenten en/of docenten hoger onderwijs: Praktisch Verbintenissenrecht - 2e druk 2017...

INFORMATIE

AUTEUR
C. Phillips
DIMENSIE
11,1 MB
BESTANDSNAAM
Praktisch Verbintenissenrecht.pdf

OMSCHRIJVING

Praktisch Verbintenissenrecht is geschreven voor de beginnende hbo-student zonder juridische voorkennis. Het boek is een praktische en toegankelijke benadering van het rechtsgebied. Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot het online boek.Omdat veel hbo-opleidingen de basiskennis van het verbintenissenrecht in één blok willen aanbieden, is Praktisch Verbintenissenrecht erop afgestemd om je de vereiste kennis in die periode eigen te laten maken. Elk hoofdstuk begint met een openingscasus waarin het centrale onderwerp wordt geïntroduceerd. Bij de behandeling en ter verduidelijking van de theorie wordt hier steeds gebruik van gemaakt, net als van praktijkvoorbeelden. Je kunt op elk moment je kennis testen door het maken van de tussen- en eindvragen die in ieder hoofdstuk zijn opgenomen. De antwoorden zijn achterin het boek opgenomen.Ter aanvulling op het boek zijn op de bijbehorende website de leerdoelen per hoofdstuk opgenomen.

Wil je het boek lezen?Praktisch Verbintenissenrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C. Phillips. Lezen Praktisch Verbintenissenrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN