Een kat tussen de duiven

Een kat tussen de duiven - Agatha Christie | Nextbestfoodprocessors.com

...onverwachte nasleep te krijgen op een dure Engelse meisjeskostschool ... Een kat tussen de duiven ***** - Uitgelezen ... . Er wordt een lerares vermoord en het lijkt duidelijk dat de dader onder de docenten of leerlingen moet worden gezocht: er zit een kat tussen de duiven! Een kat tussen de duiven - Agatha Christie - 2 2 x gezien 0 0 x bewaard sinds 18 apr. '19, 00:24. Bewaar ... Auteur: Agatha ChristieEen revolutie 'In het Midden-Oosten blijkt een onverwachte nasleep te krijgen op een dure Engelse meisjeskostschool. Er wordt een lerares vermoord en het lijkt duidelijk dat de dader ... Een kat tussen de duiven (Poirot) eBook: Christie, Agatha ... ... . Er wordt een lerares vermoord en het lijkt duidelijk dat de dader onder de docenten of leerlingen moet worden gezocht: er zit een kat tussen de duiven! Een van de leerlingen komt op het idee de beroemde detective Hercule Poirot te hulp te roepen, maar ... Een kat tussen de duiven | ISBN 9789024519583 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Een revolutie in het Midden-Oosten blijkt een onverwachte nasleep te krijgen op een dure Engelse meisjeskostschool. Er wordt een lerares vermoord en het lijkt duidelijk dat de dader onder de docenten of leerlingen moet worden gezocht: er zit een kat tussen de duiven! Een revolutie in het Midden-Oosten blijkt een onverwachte nasleep te krijgen op een dure Engelse meisjeskostschool. Er wordt een lerares vermoord en het lijkt duidelijk dat de dader onder de docenten of leerlingen moet worden gezocht: er zit een kat tussen de duiven! Er wordt een lerares vermoord en het lijkt duidelijk dat de dader onder de docenten of leerlingen moet worden gezocht: er zit een kat tusse Een kat tussen de duiven, Agatha Christie - Ebook - 9789048823123 | AKO boeken Agatha Christie - Een kat tussen de duiven MCMLXIV, 'Margriet' pocket~serie/ De Geïllustreerde pers nv 192 pag. naam voor in boek geschreven Prijs: teab (bieden excl de eventuele porto aub) "De deftige rust van het zo vermaarde meisjesinternaat Meadowbank leek onverstoorbaar. Maar er kwam op een nare manier een einde aan toen enkele gewetenloze dames en heren de overtuiging kregen, dat juist ... Christie, Agatha - EEN KAT TUSSEN DE DUIVEN Uitgever/Jaar: Sijthoff Bijzonderheden: Staat: In zeer goede staat.Verzendkosten: 3,50 Prijs: € 2.00 (mogelijk excl. verzendkosten) Verkoper:Handled With Care - Bocholt KVK nummer: BE.0540.623.362 Get this from a library! Een kat tussen de duiven. [Agatha Christie] -- Verschillende moorden, snel achter elkaar op een Engelse meisjeskostschool gepleegd, stellen zelfs Hercule Poirot voor een raadsel....

INFORMATIE

AUTEUR
Agatha Christie
DIMENSIE
8,68 MB
BESTANDSNAAM
Een kat tussen de duiven.pdf

OMSCHRIJVING

Een revolutie 'In het Midden-Oosten blijkt een onverwachte nasleep te krijgen op een dure Engelse meisjeskostschool. Er wordt een lerares vermoord en het lijkt duidelijk dat de dader onder de docenten of leerlingen moet worden gezocht: er zit een kat tussen de duiven! Een van de leerlingen komt op het idee de beroemde detective Hercule Poirot te hulp te roepen, maar zelfs hij heeft moeite met deze moordzaak.

Wil je het boek lezen?Een kat tussen de duiven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Agatha Christie. Lezen Een kat tussen de duiven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN