Een hologram voor de koning

Een hologram voor de koning - Dave Eggers | Nextbestfoodprocessors.com

... hologram voor de koning. Alan Clay heeft alles verloren door de crisis: zijn bedrijf, zijn huis, zijn vrouw, zijn dochter ... Een hologram voor de koning | Dave eggers, Boeken, Koning ... . Hij reist af naar Saoedi-Arabië om daar een deal te maken met koning Abdullah, in een laatste poging eindelijk iets groots tot stand te brengen. Een hologram voor de koning is een aangrijpend verslag van een man die vecht voor zijn dochter - en voor zichzelf. Dave Eggers is de auteur van onder meer Een hartverscheurend verhaal van duizelingwekkende genialiteit (finalist Pulitzer Prize),Zeitoun en Wat is de Wat (finalist National Book Critics Circle Award en winnaar Prix Médicis). Hij is tevens de drijvende kracht achter McSweeney's en 826 Valencia, en won in 2008 de Ted Prize. Dave Eggers, auteur v ... bol.com | Een hologram voor de koning, Dave Eggers ... ... . Hij is tevens de drijvende kracht achter McSweeney's en 826 Valencia, en won in 2008 de Ted Prize. Dave Eggers, auteur van bestsellers als 'Zeitoun' toont met zijn nieuwste roman 'Een hologram voor de koning' wederom zijn talent. In 'Een hologram voor de koning' weet hij met heldere schrijfstijl de absurde realiteit aan te tonen. 'Hologram voor de koning' is een roman waarin humor, spot en kritiek op onze moderne samenleving op verfijnde manier worden gecombineerd. 11-aug-2016 - Deze pin is ontdekt door Els Mannaerts. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Kortom, Een Hologram voor de Koning is een boek waarin vorm en inhoud elkaar versterken, en waarin verschillende verhaallagen te vinden zijn. Een aanrader! Auteurweetjes Dave Eggers heeft het nodige meegemaakt: zijn ouders zijn op jonge leeftijd overleden, waarna hij voor zijn jongere broer heeft gezorgd. Een hologram voor de koning is een aangrijpend verslag van een man die zich staande probeert te houden in een turbulente fase in zijn leven, en die vecht voor zijn dochter - en zichzelf. GENRE. Fictie en literatuur. UITGEGEVEN. 2012. 22 juni TAAL. NL. Nederlands. LENGTE. 235. Pagina's UITGEVER. Een hologram voor de koning . Auteur: Dave Eggers. Nederlands...

INFORMATIE

AUTEUR
Dave Eggers
DIMENSIE
4,26 MB
BESTANDSNAAM
Een hologram voor de koning.pdf

OMSCHRIJVING

Alan Clay heeft alles verloren door de crisis: zijn bedrijf, zijn huis, zijn vrouw, zijn kind. hij reist af naar Saoedi-Arabië, om daar - in een gloednieuwe, nog onvoltooide stad midden in de woestijn - een deal te maken met koning Abdullah: samen met enkele medewerkersvan een bedrijf gespecialiseerd in holografische presentaties wacht hij op de koning en zijn entourage, in een laatste poging beslag op zijn huis te voorkomen, de studie van zijn dochterte betalen, en eindelijk - eindelijk! - iets groots tot stand te brengen. Een hologram voor de koning is een aangrijpend verslag van een man die zich staande probeert te houden in een turbulente fase in zijn leven, en die vecht voor zijn dochter - en zichzelf.

Wil je het boek lezen?Een hologram voor de koning in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dave Eggers. Lezen Een hologram voor de koning Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN