MBA in een dag / 1 Leiderschap

MBA in een dag / 1 Leiderschap - Ben Tiggelaar | Nextbestfoodprocessors.com

..., strategie en verandering zien. Hij bespreekt de nieuwste inzichten die je echt moet kennen en deelt de trends waar je op de beste business schools in de wereld over leert ... Ben Tiggelaar Shop | Gratis verzending vanaf 15,- ... . Samenwerken en Leiderschap - MBA module ... Data en aanmelden. Kosten. In het kort. Breukelen 9 september 2020 3 x 2 dagen 6-8 uur per week (excl. college ... best een uitdaging is. Daarom hebben wij een Modulair MBA programma ontwikkeld. Je stelt zelf je MBA samen en volgt dan 1 of meerdere modules of een volledig MBA ... Werk in deeltijd of voltijd aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling en gee ... MBA in een dag / 1 Leiderschap - Ben Tiggelaar;;Joel Aerts ... ... . Je stelt zelf je MBA samen en volgt dan 1 of meerdere modules of een volledig MBA ... Werk in deeltijd of voltijd aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling en geef je carrière een boost met een leiderschaps- of General Management programma van Nyenrode. Kies bijvoorbeeld een masterclass, een MBA-module of een General Management programma. Bekijk hieronder het aanbod. Heb je vragen? Neem contact op met het programma-management. Wij helpen je graag....

INFORMATIE

AUTEUR
Ben Tiggelaar
DIMENSIE
12,96 MB
BESTANDSNAAM
MBA in een dag / 1 Leiderschap.pdf

OMSCHRIJVING

Een frisse blik op de beste ideeën van de belangrijkste managementdenkers op het gebied van leiderschapDuizenden managementboeken: maar wat moet je nou écht weten?MBA in één dag is de ultieme survivalgids voor managers, ondernemers en professionals. Alle bekende managementdenkers komen aan bod. Hun meest inspirerende ideeën, superscherp samengevat en glashelder geordend. Met tal van voorbeelden, checklijsten en praktische tips.MBA in één dagLeiderschap is één van de vier delen van MBA in één dagHet boek en nu los verkrijgbaar als ebook. De andere delen zijn: Organisatie, Strategie en Uitvoering.Gebaseerd op het spraakmakende seminar MBA in één dag, waar al meer dan 14.000 leidinggevenden aan deelnamen. Een unicum voor Nederland! Een kleine greep uit hun reacties: "De ultieme management summary" - "Met een TGV door managementland" - "Veel concrete ideeën voor verbetering in ons bedrijf" - "Parels van managementwijsheid" - "Een echte aanrader voor iedere serieuze manager" - "De opfrisser van het jaar!"Dr. Ben Tiggelaar is Nederlands populairste schrijver en trainer op het gebied van werk en management. Met MBA in één dag biedt hij een frisse blik op de beste ideeën van zijn beroemdste internationale collega's.

Wil je het boek lezen?MBA in een dag / 1 Leiderschap in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ben Tiggelaar. Lezen MBA in een dag / 1 Leiderschap Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN