Inleiding tot de kennis van de ambtenaar

Inleiding tot de kennis van de ambtenaar - A. Alberts | Nextbestfoodprocessors.com

...van A.Alberts. Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken ... Inleiding tot de burgerlijke stand | Wolters Kluwer ISBN ... ... . Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Samen zijn ze goed voor een aanbod van 6,7 miljoen titels. Genre/Form: Text edition Biographies Biography: Additional Physical Format: Inleiding tot de kennis van de ambtenaar (NL-LeOCL)342873067 Inleiding tot de kennis van de ambtenaar Inleiding tot de kennis van de ambtenaar A. Alberts. 2. Verschenen in 1986 bij Uitgeverij G.A. Van Oorschot B.V. Geleze ... Inleiding Tot De Kennis Van De Ambtenaar van Alberts 26 x ... ... . Alberts. 2. Verschenen in 1986 bij Uitgeverij G.A. Van Oorschot B.V. Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0. Literatuur & Romans Topics 0 Genre Literatuur & Romans Uitgeverij Uitgeverij G.A. Van Oorschot B.V. Laatste editie 30 juni 1986 Paperback, 1986, 1e druk, 122 pagina's, Nederlands, Zeer goed, kaft goed Inleiding tot de kennis van de ambtenaar (Boek, 1e dr) door Albert Alberts Taal: Nederlands Uitgave: Amsterdam, 1986 ISBN: 90-282-0583-7 Alberts - Inleiding Tot De Kennis Van De Ambtenaar Het boek Inleiding Tot De Kennis Van De Ambtenaar van de auteur Alberts is 26 maal gevonden, 0 maal nieuw en 26 maal tweedehands. "Inleiding Tot De Kennis Van De Ambtenaar" is tweedehands te koop vanaf bij antiqbook.com. Inleiding tot de kennis van de ambtenaar is aldus tevens een voortreffelijke Inleiding tot de kennis van A. Alberts. Die titel zou ik dit stuk gegeven het hebben, ware het niet dat uitgever Van Oorschot op hetzelfde idee kwam en er een drietal zeer lezenswaardige opstellen mee tooide die tegelijk met Alberts' boek zijn verschenen. waaraan toegevoegd: inleiding tot de kennis van A. Alberts door J. Bernlef, Kees Fens, K. Schippers. ISBN 9028205837. Paperback, nette staat.Auteur: A. Alberts ... In 1969 verscheen het eerste leerboek `Inleiding tot de burgerlijke stand van de hand van mr. J. Kampers, ambtenaar van de burgerlijke stand te Amsterdam. Daarna verzorgde hij de geactualiseerde uitgaven tot en met druk 7. De daaropvolgende drukken werden steeds in gezamenlijkheid door verschillende ambtenaren van de burgerlijke stand voorbereid. Het ambtenarenrecht regelt de rechtspositie van bijna een miljoen mensen die in dienst zijn van de overheid. Ambtenaren zijn werkzaam bij tal van uiteenlopende organisaties zoals de belastingdienst, penitentiaire instellingen, ministeries, het landelijk politiekorps, gemeentes, provincies, watersc...

INFORMATIE

AUTEUR
A. Alberts
DIMENSIE
5,65 MB
BESTANDSNAAM
Inleiding tot de kennis van de ambtenaar.pdf

OMSCHRIJVING

de lezer denkt waarschijnlijk te doen te krijgen met een persiflage op het ambtenaarschap en daar is ook wel iets van waar. Al lezend zal de lezer zien hoe de schrijver de ambtenaar bijna voortdurend verpakt in zijn ironie om vervolgens elke mogelijke aanval op de ambtenarenstatus met goede bewijzen af te slaan. Hij mag dat doen omdat hijzelf voor ongeveer de helft van zijn volwassen leven zelf ambtenaar is geweest.

Wil je het boek lezen?Inleiding tot de kennis van de ambtenaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A. Alberts. Lezen Inleiding tot de kennis van de ambtenaar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN