De Reis naar de Maan in 28 dagen en 12 uren

De Reis naar de Maan in 28 dagen en 12 uren - Jules Verne | Nextbestfoodprocessors.com

...search functionality make BooksShouldBeFree ... De la Terre à la Lune - Jules Verne (1865) - BoekMeter.nl ... .com your best source for free audio books. Download a free audio book for yourself today! De Reis naar de Maan in 28 Dagen en 12 Uren - Jules VERNE hörbücher deutsch Audiobook CHAPTER Time De Gun-club. 00:00:00 De mededeeling. 00:07:33 Het lot van... Lees „Reis naar de Maan in 28 dagen en 12 uren" door Jules Verne verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. De reis om de maan is een sciencefictionroman van de Franse auteur Jules Verne. Het verhaal werd voor het eerst gepublic. ... De Reis naar de Maan in 28 dagen en 12 uren by Jules Verne ... ... . Het verhaal werd voor het eerst gepublic... De la Terre à la Lune. Dutch Title: De Reis naar de Maan in 28 dagen en 12 uren Language: Dutch: LoC Class: PQ: Language and Literatures: Romance literatures: French, Italian, Spanish, Portuguese: Subject: Science fiction Subject: Space flight to the moon -- Fiction Subject: Moon -- Fiction Subject: Space ships -- Fiction Subject: Manned space ... De reis naar de maan in 28 dagen en 12 uren. Jules Verne is vooral bekend als de schrijver die de toe-komst voorspelde. Hij beschreef in zijn boeken veel zaken die destijds als fantasie werden beschouwd, maar later in een indrukwekkend aantal gevallen werkelijkheid werden. Hij voorzag onder andere de langeafstandsreizen in luchtballonnen en de tochten van onderzeeboten onder het poolijs. De reis naar de Maan in 28 dagen en 12 uren Productkenmerken Auteur: Verne, Jules, Uitgever: Elsevier, 23e editie, 224 pagina's, Gebonden met originele blauw linnen kaft, Nederlands, ISBN: 9789010012500 (ISBN10: 9010012506), Gepubliceerd in 1978. Read "De Reis Naar De Maan in 28 Dagen en 12 Uren" by Jules Verne available from Rakuten Kobo. Eerste hoofdstuk. De Gun-club. Amerika is een groot land, een land ook van groote dingen: groote steden, groote wilderni... De Reis naar de Maan in 28 dagen en 12 uren, Jules Verne. De leden van de Kanonnenclub, een in Baltimore (USA) gevestigde vereniging van artilleristen die na de Amerikaanse burgeroorlog werkeloos werden, komen op het idee een kogel naar de maan te schieten. De reis om de maan (Frans: Autour de la Lune) is een sciencefiction roman van de Franse auteur Jules Verne.Het verhaal werd voor het eerst gepubliceerd in 1870, en is een direct vervolg op De la Terre à la Lune (Van de aarde naar de maan).Beide boeken zijn later ook samengevoegd tot De reis naar de maan.. Inhoud De reis naar de maan is een boek van de Franse auteur Jules Verne, bestaande uit twee van zijn sciencefictionverhalen in één band uitgegeven: Van de aarde naar de maan; De reis om de maan; Geplaatst op: 31-03-2018. Dit artikel is een beginnetje over literatuur. De reis naar de maan in 28 dagen en 12 uren. Jules Verne Contact auteur. Koop dit boek! paperback/ gebrocheerd: € 18,75 ISBN: 978-94-91872-77-8, geïllustreerd, 224 blz., december 2014 Formaat: 23,0 (h) x 16,0 (b) x 2,1 (d) cm. Gewicht: 335 gram ... De ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jules Verne
DIMENSIE
12,68 MB
BESTANDSNAAM
De Reis naar de Maan in 28 dagen en 12 uren.pdf

OMSCHRIJVING

Jules Verne (1828 – 1905) was een Frans auteur van avontuurlijke reisbeschrijvingen met nieuwe technieken, naar vele delen van de aarde en naar onbekende gebieden zoals de diepzee, het binnenste van de aarde en de maan. Vaak wordt Verne gezien als de vader van de sciencefiction. Dit komt waarschijnlijk door het fantastische karakter van zijn verhalen, die echter meestal op toen bestaande kennis geïnspireerd waren. Verne ontkende zelf ronduit, dat hij een futuristisch profeet was en stelde dat het voorspellende karakter toeval was. Of zoals zijn uitgever Jules Hetzel het doel van zijn boeken omschreef: "Onderwijs dat amuseert, amusement dat onderwijst".

Wil je het boek lezen?De Reis naar de Maan in 28 dagen en 12 uren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jules Verne. Lezen De Reis naar de Maan in 28 dagen en 12 uren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN