Vos en Haas - Een ei op een ezel

Vos en Haas - Een ei op een ezel - Sylvia Vanden Heede | Nextbestfoodprocessors.com

...os en Haas is er ook een AVI-reeks verkrijgbaar: 'Ik leer lezen met Vos en Haas', waarin kinderen op het niveau van Vos, Haas en Uil kunnen leren lezen ... Vos en Haas: een ei op een ezel | Boekentips ... ... . Vos en Haas gaan naar kunst van Uil kijken: een ei op een doek op een ezel! Wat bedoelt Uil daarmee? AVI-M4. Vanaf ca. 7 jaar.; By Sylvia Vanden Heede Vos en Haas gaan naar kunst van Uil kijken: een ei op een doek op een ezel! Wat bedoelt Uil daarmee? AVI-M4. Vanaf ca. 7 jaar. Per stuk leverbaar bij SchoolboekenThuis.nl: Ik leer lezen als Vos en haas - Ik lees als Vos - Een ei op een ezel (ISBN 97894014349 ... Schoolboekenthuis - Ik leer lezen als Vos en haas - Ik ... ... . Vanaf ca. 7 jaar. Per stuk leverbaar bij SchoolboekenThuis.nl: Ik leer lezen als Vos en haas - Ik lees als Vos - Een ei op een ezel (ISBN 9789401434935) Grappig leesboek - Vos en Haas een ei op een ezel. Staat: Nieuw product. Lannoo. Referentie : KZ23093. Vos en Haas boeken van Lannoo . Grappig verhaal over kunst op maat van beginnende lezers 'Kom en keik naar mein kunst', leest Vos. Vos en Haas: een ei op een ezel Sylvia Vanden Heede en Thé Tjong-Khing (ill.) Uil maakt kunst. Daar willen Vos en Haas wel eens naar gaan kijken! Uil heeft een ei op een doek geschilderd en dat op een ezel gezet. Dit zorgt voor verwarring bij de andere dieren: een ei kan ook een letter zijn en een ezel, is dat geen dier? ...

INFORMATIE

AUTEUR
Sylvia Vanden Heede
DIMENSIE
5,24 MB
BESTANDSNAAM
Vos en Haas - Een ei op een ezel.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie Vos en Haas. "Kom en keik naar mein kunst', leest Vos.'Ha, wat dom van jou, Uil!' lacht hij.'De ei op je bord is fout!''Je bent zelf fout', spot Uil.'Het is het ei en niet de ei.En het ei staat niet op een bord.Het staat op een ezel!'Een ezel? In de boom van Uil?Dat gelooft Vos niet.'Een ezel kan niet eens door de deur', zegt hij.Toch is het waar wat Uil zegt.Er staat een ei op een ezel."

Wil je het boek lezen?Vos en Haas - Een ei op een ezel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sylvia Vanden Heede. Lezen Vos en Haas - Een ei op een ezel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN