De beste versie van jezelf!

De beste versie van jezelf! - Miranda Kampers | Nextbestfoodprocessors.com

...m te leren hoe we beter met stressvolle situaties om kunnen gaan door de S ... SG De Rietlanden - De beste versie van jezelf - Lelystad ... .O.D.A. methode toe te passen. De beste versie van jezelf verscheen eerder onder de titel De psychologie van het enneagram. inmiddels is dit boek al vele malen herdrukt en geldt het als een standaardwerk. Vanuit haar bedrijf V-cirkel Academie verzorgt Monique Schouten cursussen en trainingen en geeft ze lezingen. LEEF DE BESTE VERSIE VAN JEZELF Het overzicht van de lessen. Je krijgt elke dag toegang tot de volgende module. DAG 1 Vervolgens pakk ... Hoe je in 6 stappen bezwaren wegwerkt | De beste versie ... ... . Je krijgt elke dag toegang tot de volgende module. DAG 1 Vervolgens pakken we de kern van het probleem aan, waardoor je kunt loslaten en precies datgene veranderen wat je tegenhoudt. Je zal merken dat dat je in staat stelt volledig in het hier en nu te leven. De beste versie van jezelf. 'De beste versie van jezelf ... "Zodat zij de beste versie van zichzelf kunnen worden", vertelt Dennis Gorree. Als Fieldlab Manager Trainingsgeneeskunde en Trainingsfysiologie voor 13 Lichte Brigade stond hij aan de wieg van het Fuseliers Performance Program. De beste versie van jezelf ontwikkelen en goed voor jezelf zorgen, is een basisbehoefte van ieder mens. Vaak overschatten we wat we op een dag kunnen doen en onderschatten we wat we over een periode van een jaar of langer voor elkaar krijgen. Via de betaalknop hieronder kun je je uiterlijk tot zaterdag middernacht nog inschrijven voor de cursus Leef de beste versie van jezelf. Ook kun je nog gebruikmaken van de eenmalige korting en voor € 49,50 meedoen. De derde is die van de snelste afslag in de dialoog: je stopt de weerwoorden onder het kleed zonder je er echt in te verdiepen. ... Schrijf je in voor jouw maandelijkse inspiratieprikkel en ontvang direct het gratis digitale miniboekje van 'De beste versie van jezelf'! E-mail Adres . IK 2 - De beste versie van jezelf laat op een inspirerende, goed toepasbare manier zien hoe je het volledige potentieel uit jezelf ...

INFORMATIE

AUTEUR
Miranda Kampers
DIMENSIE
11,82 MB
BESTANDSNAAM
De beste versie van jezelf!.pdf

OMSCHRIJVING

Mensen zijn hét belangrijkste kapitaal van een gezonde organisatie. Daarom is het cruciaal om het juiste personeel op de juiste plek te krijgen. Goed geselecteerd helpt managers winst te boeken met een compleet nieuwe aanpak van sollicitatieprocedures. De werving wordt gerichter, de procedure effectiever en de gesprekken geven beter inzicht in de geschiktheid van de kandidaat. De vele ?kant-en-klaar? werkvormen maken het selecteren van geschikte kandidaten een stuk eenvoudiger, effectiever en leuker. Met een verfrissende en soms spannende invulling krijgt werving en selectie nieuw elan. Het boek biedt tools en instrumenten om een uitgebreid beeld van de gewenste kandidaat te kunnen schetsen. Daarbij gaat het niet alleen over de feitelijke kennis en vaardigheden, maar ook over het type mens, de gewenste uitstraling, de rol in het team en wat je nodig hebt om in de organisatie goed te functioneren. De werkvormen uit dit boek zorgen ervoor dat de kandidaat in het sollicitatiegesprek een authentiek beeld van zichzelf kan geven. Goed geselecteerd is een praktisch en inspirerend boek dat de lezer in woord en beeld handvatten biedt met direct toepasbare suggesties en vormen. Geschreven door de auteurs van de bestseller Beweging in je brein!

Wil je het boek lezen?De beste versie van jezelf! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Miranda Kampers. Lezen De beste versie van jezelf! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN