Wie heeft er wel een boek bij zich?

Wie heeft er wel een boek bij zich? - Johan Goossens | Nextbestfoodprocessors.com

... Vereniging | Onderwijs | Scholen Iedere school heeft de ambitie om goed onderwijs te bieden aan haar leerlingen ... Wie heeft er wel een boek bij zich? - Johan Goossens ... ... . In Wie heeft er wel een boek bij zich? heeft Johan Goossens zijn ervaringen in de klas, waarover hij eerder schreef in zijn veelgelezen column in Het Parool, gebundeld. Het is een openhartig, geestig en ontroerend verslag van een jonge leraar die zich begeeft in het hart van de storm: voor de klas op een ROC in de Randstad. Wie heeft er wel een boek bij zich? direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com ... Wie heeft er wel een boek bij zich? - Thomas RapThomas Rap ... . Wie heeft er wel een boek bij zich? direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Online bestellen kan nog steeds 24/7, en we leveren je bestelling vanaf € 20 GRATIS bij je thuis. Hou er wel rekening mee dat je pakketje door de grote drukte vertraging kan oplopen. Bij vragen kan een reactie van onze klantendienst ook iets langer op zich laten wachten. Bedankt voor je begrip. In Wie heeft er wél een boek bij zich? heeft Johan Goossens zijn ervaringen in de klas, waarover hij eerder schreef in zijn veelgelezen column in Het Parool, gebundeld. Het is een openhartig, geestig en ontroerend verslag van een jonge leraar die zich begeeft in het oog van de storm: voor de klas op een ROC in de Randstad. In Wie heeft er wél een boek bij zich? heeft Johan Goossens zijn ervaringen in de klas, waarover hij eerder schreef in zijn veelgelezen column in Het Parool, gebundeld. Het is een openhartig, geestig en ontroerend verslag van een jonge leraar die zich begeeft in het oog van de storm: voor de klas op een ROC in de Randstad. Bestel Wie heeft er wel een boek bij zich? met ISBN/EAN 9789400404311 snel en eenvoudig. Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Ook voor handige studietips en de rest van je studiespullen ben je bij ons aan het juiste adres....

INFORMATIE

AUTEUR
Johan Goossens
DIMENSIE
3,29 MB
BESTANDSNAAM
Wie heeft er wel een boek bij zich?.pdf

OMSCHRIJVING

‘Heb je ervaring?’ vraagt de manager.‘Nee.’‘Een diploma?’‘Nee.’‘Aangenomen, je kunt morgen beginnen. Je hebt dertien klassen.’ Als cabaretier Johan Goossens leraar Nederlands wordt op een ROC in Amsterdam, proberen zijn nieuwe collega’s hem moed in te praten voor de eerste les: ‘Je moet het nooit persoonlijk opnemen!’ zeggen ze. ‘Je moet Hakim meteen apart zetten! En ga nooit met Sharyselle in discussie, want dan ben je verloren.’ ‘En als er iets is,’ drukken ze hem op het hart, ‘dan bel je gewoon de beveiliging...’ In Wie heeft er wél een boek bij zich? heeft Johan Goossens zijn ervaringen in de klas, waarover hij eerder schreef in zijn veelgelezen column in Het Parool, gebundeld. Het is een openhartig, geestig en ontroerend verslag van een jonge leraar die zich begeeft in het oog van de storm: voor de klas op een ROC in de Randstad. Johan Goossens (1982) won het Groninger Studenten Cabaret Festival en maakte daarna de theatershows A-Boom!, Maandag en Leer mij de mensen kennen. Met deze laatste show, waarin hij ook vertelt over zijn ervaringen voor de klas, werd hij genomineerd voor de Neerlands Hoop-prijs voor het meest veelbelovende cabarettalent.

Wil je het boek lezen?Wie heeft er wel een boek bij zich? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Johan Goossens. Lezen Wie heeft er wel een boek bij zich? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN