Zij zochten een stad

Zij zochten een stad - Lydia Buksbazen | Nextbestfoodprocessors.com

...Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0 ... Zij zochten een stad (Book, 2008) [WorldCat.org] ... . Feelgood Topics 0 Genre Feelgood, Romantiek Uitgeverij Uitgeverij Johannes Multimedia Laatste editie 20 augustus 2008 ISBN Hebreeën 11:8-10 Zij zochten een stad is de geschiedenis van het veelbewogen leven van een joods-christelijke familie die de verschrikkingen van twee wereldoorlogen doorstond. Lydia Buksbazen, de schrijfster van dit boek, neemt de lezer mee van Rusland naar Polen, Duitsland, Holland en Engeland. Zij zochten naar de smalle weg BIJNA 550 jaar geleden verliet ... bol.com | Zij zochten een stad, Lydia Buksbazen ... ... . Zij zochten naar de smalle weg BIJNA 550 jaar geleden verlieten groepjes belijdende christenen hun huizen in Praag, Chelčice, Vilémov, Klatovy en andere steden in wat nu Tsjechië is. Ze vestigden zich in de buurt van het dorp Kunwald, in een vallei in het noordoosten van Bohemen, waar ze hutten bouwden, het land bewerkten, de bijbel lazen en zich de Broedergemeenschap, of in het Latijn ......

INFORMATIE

AUTEUR
Lydia Buksbazen
DIMENSIE
7,8 MB
BESTANDSNAAM
Zij zochten een stad.pdf

OMSCHRIJVING

Door het geloof is Abraham geroepen zijnde, gehoorzaamgeweest om uit te gaan naar de plaats, die hij tot een erfdeelontvangen zou; en hij is uitgegaan, niet wetende waar hijkomen zou (…) En heeft in tabernakelen gewoond (…)Want hij verwachtte de stad die fundamenten heeft, welkerKunstenaar en Bouwmeester God is.Hebreeën 11:8-10Zij zochten een stad is de geschiedenis van het veelbewogenleven van een joods-christelijke familie diede verschrikkingen van twee wereldoorlogen doorstond.Lydia Buksbazen, de schrijfster van dit boek, neemtde lezer mee van Rusland naar Polen, Duitsland,Holland en Engeland. Ze vertelt over de geloofsstrijddie haar ouders hebben meegemaakt voordat zij alsware zoon en dochter van Abraham rust vonden inde Christus der Schriften. Maar zij schrijft ook opontroerende wijze over het verlangen dat zij haddenom samen met hun kinderen de Heere te volgenlangs de vele onbegrepen wegen. Ze bléven vreemdelingen,want de stad die ze zochten, ligt niet opdeze aarde. Maar pelgrims komen Thuis!

Wil je het boek lezen?Zij zochten een stad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lydia Buksbazen. Lezen Zij zochten een stad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN