HQN Roman 132 - Thuis in zijn armen

HQN Roman 132 - Thuis in zijn armen - Brenda Novak | Nextbestfoodprocessors.com

...OOK Tooltip Ebooks kunnen worden gelezen op uw computer en op daarvoor geschikte e-readers ... HQN Roman | De Slegte ... . Whiskey Creek deel 6 Omschrijving HQN Roman 132 - Thuis in zijn armen Na een reeks dramatische gebeurtenissen heeft Presley Christensen het plaatsje Whiskey Creek halsoverkop verlaten. Twee jaar later wil ze er dolgraag weer gaan wonen, samen met haar zoontje, Wyatt. HQN Roman 132 - Thuis in zijn armen. Na een reeks dramatische gebeurtenissen heeft Presley Christensen het plaatsje Whiskey Creek halsoverkop verlaten. Twee jaar later wil ze er dolgraag weer gaan wonen, samen met haar zoontje, Wyatt. Ze is ... Thuis in zijn armen - E-book - Brenda Novak - Storytel ... . Twee jaar later wil ze er dolgraag weer gaan wonen, samen met haar zoontje, Wyatt. Ze is van plan ...

INFORMATIE

AUTEUR
Brenda Novak
DIMENSIE
10,71 MB
BESTANDSNAAM
HQN Roman 132 - Thuis in zijn armen.pdf

OMSCHRIJVING

Na een reeks dramatische gebeurtenissen heeft Presley Christensen het plaatsje Whiskey Creek halsoverkop verlaten. Twee jaar later wil ze er dolgraag weer gaan wonen, samen met haar zoontje, Wyatt. Ze is van plan om er een massagesalon te openen en yogacursussen te gaan geven. Bovendien woont ze dan weer dicht bij haar enige familielid, haar zusje Cheyenne.Het enige probleem is dat Aaron Amos, de man die Presley twee jaar geleden aan de dijk zette, er ook nog steeds woont. Haar zus heeft haar echter verteld dat hij binnenkort gaat verhuizen. Dat zou mooi zijn, denkt ze. Want telkens als ze hem ziet, gaat haar hart als een dolle tekeer. Wat doet die man toch nog steeds met haar, na alles wat er is gebeurd?Toch is het van het grootste belang dat ze niet opnieuw in zijn armen belandt. Ze is namelijk als de dood dat hij haar grote geheim ontdekt!

Wil je het boek lezen?HQN Roman 132 - Thuis in zijn armen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Brenda Novak. Lezen HQN Roman 132 - Thuis in zijn armen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN