Sterrenkunde voor mensen met haast

Sterrenkunde voor mensen met haast - Neil Degrasse Tyson | Nextbestfoodprocessors.com

...nde voor mensen met haast | ISBN 9789462987043 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Bureau ISBN - Sterrenkunde voor mensen met haast ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Sterrenkunde voor jonge mensen met haast is gericht op alle details van de sterrenkunde. Er wordt ingegaan in waar het heelal uit bestaat qua elementen en hoe de aarde is ontstaan. Neil deGrasse Tyson heeft het boek zo geschreven dat iedereen wat meer begrijpt over het heelal. In Sterrenkunde voor mensen met haast brengt Tyson het universum in hapklare brokken naar de aarde; ko ... Sterrenkunde voor mensen met haast… - voor €6,99 ... . In Sterrenkunde voor mensen met haast brengt Tyson het universum in hapklare brokken naar de aarde; kort en duidelijk, met sprankelende humor, in twaalf vlot geschreven hoofdstukken overal en altijd binnen handbereik. Terwijl je 's ochtends je koffie zet, op de bus wacht, ... In Sterrenkunde voor mensen met haast brengt Tyson het universum in hapklare brokken naar de aarde; kort en duidelijk, met sprankelende humor, in twaalf vlot geschreven hoofdstukken overal en altijd binnen handbereik. Terwijl je 's ochtends je koffie zet, op de bus wacht, ... Sterrenkunde voor mensen met haast book. Read 10,509 reviews from the world's largest community for readers. Wat is ruimte, wat is tijd? En de mysterieuz... In Sterrenkunde voor mensen met haast brengt Tyson het universum in hapklare brokken naar de aarde; kort en duidelijk, met sprankelende humor, in twaalf vlot geschreven hoofdstukken overal en altijd binnen handbereik. Gratis Boeken Sterrenkunde voor mensen met haast (PDF - ePub - Mobi) Van Neil deGrasse Tyson In Sterrenkunde voor mensen met haast brengt Tyson het universum in hapklare brokken naar de aarde; kort en duidelijk, met sprankelende humor, in twaalf vlot geschreven hoofdstukken overal en altijd binnen handbereik. Terwijl je 's ochtends je koffie zet, op de bus wacht, ... Sterrenkunde voor jonge mensen met haast direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Inspirerend, helder én met de nodige humor legt Neil deGrasse Tyson uit hoe het heelal is ontstaan en hoe het in elkaar zit: van de oerknal tot zwarte gaten en van asteroïden tot aliens. Samen met Gregory Mone bewerkte Tyson z...

INFORMATIE

AUTEUR
Neil Degrasse Tyson
DIMENSIE
6,45 MB
BESTANDSNAAM
Sterrenkunde voor mensen met haast.pdf

OMSCHRIJVING

Wat is ruimte, wat is tijd? En de mysterieuze donkere materie? Hoe passen wij binnen het universum? Hoe past het universum in ons? Er is geen betere gids voor deze geestverruimende vragen dan Amerika's beroemdste astrofysicus en bestsellerauteur Neil deGrasse Tyson.Maar tegenwoordig hebben we weinig tijd om over de kosmos na te denken. In Sterrenkunde voor mensen met haast brengt Tyson het universum in hapklare brokken naar de aarde; kort en duidelijk, met sprankelende humor, in twaalf vlot geschreven hoofdstukken overal en altijd binnen handbereik.Terwijl je 's ochtends je koffie zet, op de bus wacht, in de trein of een vliegtuig zit, voert Tyson je moeiteloos mee op een verrukkelijke reis door het heelal: van de Big Bang naar zwarte gaten, van quarks tot kwantummechanica, en van de zoektocht naar planeten naar het leven in het universum.

Wil je het boek lezen?Sterrenkunde voor mensen met haast in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Neil Degrasse Tyson. Lezen Sterrenkunde voor mensen met haast Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN