Een heel stabiel genie

Een heel stabiel genie - Philip Rucker | Nextbestfoodprocessors.com

...nmenging en de impeachment van het Huis van Afgevaardigden boven Trumps hoofd hangen, proberen zijn ... Een heel stabiel genie - Boeklin ... ... Ik denk dat dat mij niet als slim kwalificeert, maar als een genie en een heel stabiel genie bovendien!" ….Actually, throughout my life, my two greatest assets have been mental stability and ... In 2020 gaan de Amerikanen weer naar de stembus om een president te kiezen. Wat zou nog vier jaar Trump betekenen? Philip Rucker en Carol Leonnig nemen afstand van de dagelijkse waan van breaking news en Twitter voor een reconstructie van de eerste ambtstermijn. Op basis van meer dan 200 bronnen in en om het Witte Huis wordt een schokkend beeld geschetst van ... Boze Trump noemt zichzelf 'heel slim en een zeer stabiel ... ... . Op basis van meer dan 200 bronnen in en om het Witte Huis wordt een schokkend beeld geschetst van de dagelijkse gang van zaken in het ... Een heel stabiel genie; Product was successfully added to your shopping cart. Naar winkelwagen Ga verder Een heel stabiel genie. Hoe Donald Trump Amerika op de proef stelt. Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis ... Het boek Een heel stabiel genie, geschreven door Philip Rucker, Carol Leonnig, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Bestel Een heel stabiel genie van Philip Rucker;;Carol Leonnig. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Een heel stabiel genie E-BOOK Hoe Donald Trump Amerika op de proef stelt Philip Rucker. Nederlands | E-book € 12,99 + 12 punten . Promotie. E-book festival: e-books vanaf € 1,99 per stuk. Bekijk hier alle deelnemende titels. Onmiddellijk beschikbaar. Eenvoudig ......

INFORMATIE

AUTEUR
Philip Rucker
DIMENSIE
6,19 MB
BESTANDSNAAM
Een heel stabiel genie.pdf

OMSCHRIJVING

een schokkende reconstructie van Trumps eerste termijn als president door twee topjournalisten met ongeëvenaarde toegang tot het Witte Huis In 2020 gaan de Amerikanen weer naar de stembus om een president te kiezen. Wat zou nog vier jaar Trump betekenen? Philip Rucker en Carol Leonnig nemen afstand van de dagelijkse waan van breaking news en Twitter voor een reconstructie van de eerste ambtstermijn. Op basis van meer dan 200 bronnen in en om het Witte Huis wordt een schokkend beeld geschetst van de dagelijkse gang van zaken in het Oval Office en van Trumps ontmoetingen met buitenlandse regeringsleiders. Terwijl het onderzoek van Robert Mueller over Russische inmenging en de impeachment van het Huis van Afgevaardigden boven Trumps hoofd hangen, proberen zijn ambtenaren voortdurend de veroorzaakte rommel op te ruimen. De auteurs geven een verhelderend beeld van de unieke invulling die Trump heeft gegeven aan het presidentschap. Volgens hen is het een vergissing om deze slechts als chaos te beschouwen. De pogingen van Donald Trump om de Amerikaanse instituties en internationale bondgenootschappen op de proef te stellen, zijn succesvoller dan verwacht. Philip Rucker is chef verslaggeving over het Witte Huis bij The Washington Post en versloeg eerder de verkiezingen van 2012 en 2016 en de regering-Obama. Carol Leonnig is onderzoeksjournalist bij The Washington Post, waar ze sinds 2000 werkt. In 2015 won ze de Pulitzerprijs voor haar artikel over wangedrag bij de Geheime Dienst en in 2017 (samen met Rucker) voor Ruslands inmenging tijdens de presidentsverkiezingen van 2016. Beiden zijn vaste gasten bij tv-zender MSNBC.

Wil je het boek lezen?Een heel stabiel genie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Philip Rucker. Lezen Een heel stabiel genie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN