In haar naam

In haar naam - Lisa Gardner | Nextbestfoodprocessors.com

...Charlie is als enige over en ze telt de dagen af tot haar laatste uur op 21 januari ... Haar naam was Sarah | fictiedossiersusan.jouwweb.nl ... . Maar ze heeft besloten om zich niet zomaar over te geven en vraagt Bostons beste moordrechercheur D.D. Warren een ... Haar naam was Sarah is de eerste roman die Tatiana in haar moedertaal Engels schreef. Deze roman is een groot succes en is in meer dan 33 landen verschenen. De verfilming van haar naam was Sarah met Kristin Scott Thomas in de hoofdrol wordt op 28 oktober 2010 in de bioscoop verwacht. In haar naam is het zesde deel van de reeks met D.D. Warren in de hoofdrol van de ... in haar naam - Vertaling naar Engels - voorbeelden ... ... . In haar naam is het zesde deel van de reeks met D.D. Warren in de hoofdrol van de Amerikaanse thrillerschrijfster, Lisa Gardner. Brigadier D.D. Warren komt net terug van zwangerschapsverlof en krijgt als eerste zaak een moord op een pedofiel. Lees „In haar naam" door Lisa Gardner verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Charlene Grant is ervan overtuigd dat ze vermoord gaat worden. Haar twee jeugdvriendinnen zijn gedood, allebei op dezelf... In haar naam start met een spannende proloog waardoor je in een klap in het verhaal zit en nieuwsgierig bent naar het hoe en waarom.Er lopen drie verhaallijnen door het boek. Een ervan vertelt over Brigadier D.D. Warren. Ze werkt aan haar eerste 'veldzaak' sinds ze terug is van zwangerschapsverlof. Vertalingen in context van "in haar naam" in Nederlands-Frans van Reverso Context: Dit...

INFORMATIE

AUTEUR
Lisa Gardner
DIMENSIE
11,9 MB
BESTANDSNAAM
In haar naam.pdf

OMSCHRIJVING

Charlene Grant is ervan overtuigd dat ze vermoord gaat worden. Haar twee jeugdvriendinnen zijn gedood, allebei op dezelfde datum, op hetzelfde tijdstip, de een een jaar na de ander. Charlie is als enige over en de moorddatum komt steeds dichterbij. Maar ze heeft besloten om zich niet zomaar over te geven en vraagt Bostons beste moordrechercheur D.D. Warren een onderzoek in te stellen. Zodra D.D. de zaak beter bestudeert begint ze te twijfelen aan Charlies verhaal. Een aantal zaken klopt niet, en haar intuïtie zegt haar dat het geheim dat Charlie met zich meedraagt wel eens het grootste gevaar zou kunnen zijn.

Wil je het boek lezen?In haar naam in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lisa Gardner. Lezen In haar naam Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN