Henny Huisman

Henny Huisman - Henny Huisman | Nextbestfoodprocessors.com

...gedroomd, namelijk dat er een virus was dat de hele wereld plat… Wietse Huisman, de jongere broer van Henny Huisman (67), is plotseling overleden ... Henny huisman - De Groene Amsterdammer ... . Dat hebben zijn zoons Jordy en Sander Huisman, bekend van dj-formatie Kris Kross Amsterdam, laten weten. Henny Huisman snapt niet dat omroepen niet in de rij voor hem staan woensdag 1 november 2017 om 08:41 - Media. Henny Huisman moet rust nemen na breken arm dinsdag 13 juni 2017 om 08:05 - Achterklap. De officiële website van de al meer dan 20 jaar bekende tv persoonlijkheid Henny Huisman. Op deze site vindt u videofragmenten en informatie ove ... Broer Henny Huisman dood aangetroffen in keuken | Show | AD.nl ... . De officiële website van de al meer dan 20 jaar bekende tv persoonlijkheid Henny Huisman. Op deze site vindt u videofragmenten en informatie over zijn verleden, heden en toekomst op TV gebied. Henny Huisman kennen we natuurlijk allemaal. Hij is dan misschien niet meer op televisie, maar nog steeds een van de bekendste presentators van Nederland. De zanger is al een tijd met televisiepensioen, maar achter de schermen zou hij nog wel bezig zijn om nieuwe programma's te ontwikkelen. Henny Huisman keert terug op de buis. Had de tv-icoon eerder nog die droom opgegeven, vandaag is bekend geworden dat hij het nieuwe SBS-programma Waar is dat feestje? gaat presenteren. Van wilde ... Henny Huisman doet bijzondere onthulling over seksleven. Entertainment 20 mrt. De televisiecoryfee praat de mannen van het radioprogramma Veronica Inside bij over zijn seksleven en d...

INFORMATIE

AUTEUR
Henny Huisman
DIMENSIE
8,76 MB
BESTANDSNAAM
Henny Huisman.pdf

OMSCHRIJVING

Kijkcijfercanon, zo noemen ze hem in televisieland. Een eretitel, omdat Henny Huisman al twintig jaar het grote tv-publiek aan zich weet te binden. Maar de presentator van de Soundmixshow, de playbackshow en de Surpriseshow spreekt niet alleen op de buis tot de verbeelding. Ook als verteller weet hij te boeien. In 'Henny Huisman, zappen met mezelf' brengt de inwoner van het Noord-Hollandse Bakkum persoonlijk getinte verhalen over zijn leven voor en achter het scherm. Het zijn vooral humoristische herinneringen aan geslaagde en minder geslaagde uitzendingen, maar ook over zijn eerste optreden in de zaal van De Volksbond in Zaandam anno 1962. Jan Vriend is verslaggever bij het Noordhollands Dagblad.

Wil je het boek lezen?Henny Huisman in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henny Huisman. Lezen Henny Huisman Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN