Nacht met een ster / Feestje voor twee - Bouquet Extra 325

Nacht met een ster / Feestje voor twee - Bouquet Extra 325 - Heidi Rice | Nextbestfoodprocessors.com

...en Hoe houdt Emma het vol bij die afschuwelijke baas van haar? Nou, ze heeft het geld hard nodig ... Bureau ISBN - Mediterraan geluk ... . En dus deelt ze braaf drankjes uit op de kerstparty die hij geeft voor zijn patserige vrienden. Net op het moment dat hij zich vervelend aan haar opdringt, wordt hij op de schouder getikt door een nieuwe gast: de knappe, breedgeschouderde graaf van ... Nacht met een ster ; Feestje voor twee (Bouquet Extra Book 325) (Dutch Edition) eBook: Heidi Rice, Anne Oliver, Sandra ter Weele, Jeanette Beekmans: Amazon.de: Kindle-Shop Planbord Blauwe Ster - Extra groot. ... Een volledige set pictogrammen bestaand ... Nacht met een ster / Feestje voor twee - Bouquet Extra 325 ... ... .de: Kindle-Shop Planbord Blauwe Ster - Extra groot. ... Een volledige set pictogrammen bestaande uit diverse themasetjes met in totaal 325 magnetische pictogrammen! ... illustreren de pictos en maken er een feestje van voor kids om mee te werken!Je kunt spelenderwijs je drukke dagstructuur en hectische gezinsleven efficiënt en op een mooie manier plannen. 31 dec. 2017 - Hoera, 9 jaar! Het is feest een negende verjaardag, leuke feestartikelen en feestversiering voor een 9de verjaardag!. Bekijk meer ideeën over 9de verjaardag, Verjaardag en Verjaardagsslinger. Nacht met een ster ; Feestje voor twee (Bouquet Extra Book 325) (Dutch Edition) eBook: Rice, Heidi, Oliver, Anne, Weele, Sandra ter, Beekmans, Jeanette: Amazon.fr...

INFORMATIE

AUTEUR
Heidi Rice
DIMENSIE
12,45 MB
BESTANDSNAAM
Nacht met een ster / Feestje voor twee - Bouquet Extra 325.pdf

OMSCHRIJVING

(1) NACHT MET EEN STER - Na de bruiloft begint het feest pas echt... Het laatste waar Hollywoodster Mac Brody zin in heeft is de bruiloft van zijn broer bijwonen. Na een moeilijke jeugd heeft hij het contact met zijn familie verbroken, en hij is absoluut niet van plan dat te herstellen. Tot hij beseft dat sexy Juno, vriendin van de bruid en voormalige vlam, ook op de bruiloft zal zijn. Overtuigd van zijn charme, boekt hij alvast maar een hotelkamer. Maar is zij wel klaar voor een nacht met deze beruchte player? (2) FEESTJE VOOR TWEE - Een keertje kan ze toch wel uit de band springen? Emma's zus gaat trouwen, en dat wordt groots gevierd. Een heel weekend lang verblijven het bruidspaar en de gasten in een luxueus resort buiten Sydney. Romantiek alom! Alleen, Emma heeft daar geen oog voor. Ze neemt haar plichten als bruidsmeisje namelijk heel serieus. Tot de getuige van de bruidegom, de waanzinnig goed uitziende Jake, haar voorstelt om er samen met hem twee heerlijke dagen vol lust en genot van te maken. Wat moet ze doen?

Wil je het boek lezen?Nacht met een ster / Feestje voor twee - Bouquet Extra 325 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Heidi Rice. Lezen Nacht met een ster / Feestje voor twee - Bouquet Extra 325 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN