Bouquet Extra 432 - Roekeloze uitdaging ; Opwindend en arrogant (2-in-1)

Bouquet Extra 432 - Roekeloze uitdaging ; Opwindend en arrogant (2-in-1) - Abby Green | Nextbestfoodprocessors.com

..., berucht en héél doelgericht... (1) ROEKELOZE UITDAGING - De laatste keer dat Luca Fonseca de mooie Serena zag, eindigde hij in de cel ... www.meubelbeursmechelen.be ... . Hoewel zijn reputatie intussen hersteld is, ontsteekt hij in woede als hij ontdekt dat ze nu voor zijn organisatie werkt. Serena zelf is niet van plan zich door Luca te laten intimideren. Lees „Roekeloze uitdaging ; Opwindend en arrogant (2-in-1)" door Abby Green verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. De broers Luca en Max Fonseca zijn machtig, berucht en héél doelgericht... (1) ROEKELOZE UITDAGING - De laatste keer dat... Bekijk Bo ... bol.com | Bouquet 432 - Opwindend en arrogant (ebook ... ... . De broers Luca en Max Fonseca zijn machtig, berucht en héél doelgericht... (1) ROEKELOZE UITDAGING - De laatste keer dat... Bekijk Bouquet Extra 432 : Roekeloze uitdaging ; Opwindend en arrogant (2-in-1) en vergelijk voor de beste en goedkoopste prijs op Scoupz.nl Bouquet 432 - Opwindend en arrogant. De broers Luca...

INFORMATIE

AUTEUR
Abby Green
DIMENSIE
4,99 MB
BESTANDSNAAM
Bouquet Extra 432 - Roekeloze uitdaging ; Opwindend en arrogant (2-in-1).pdf

OMSCHRIJVING

De broers Luca en Max Fonseca zijn machtig, berucht en héél doelgericht... (1) ROEKELOZE UITDAGING - De laatste keer dat Luca Fonseca de mooie Serena zag, eindigde hij in de cel. Hoewel zijn reputatie intussen hersteld is, ontsteekt hij in woede als hij ontdekt dat ze nu voor zijn organisatie werkt. Serena zelf is niet van plan zich door Luca te laten intimideren. Zelfs als hij haar uitdaagt samen door het Braziliaanse regenwoud te trekken, laat ze zich niet kennen. Nee, zo'n tocht maakt haar niet bang, maar haar groeiende verlangen naar Luca des te meer... (2) OPWINDEND EN ARROGANT - Darcy weet dat haar baas Max Fonseca veeleisend kan zijn, maar met hem trouwen om een miljoenendeal binnen te halen gaat haar echt te ver - hoe aantrekkelijk hij ook is. Max weigert te geloven dat ze niets voor zo'n nephuwelijk voelt. Volgens hem is iedereen te koop, dus ook Darcy. Maar na één opwindende, en zeer publieke, kus beseft hij dat er meer op het spel staat dan hij dacht... Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.

Wil je het boek lezen?Bouquet Extra 432 - Roekeloze uitdaging ; Opwindend en arrogant (2-in-1) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Abby Green. Lezen Bouquet Extra 432 - Roekeloze uitdaging ; Opwindend en arrogant (2-in-1) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN