Wellingtons Officieren Serie 5 - Een Bruid voor de Majoor, Deel 2: Huwelijksgeluk

Wellingtons Officieren Serie 5 - Een Bruid voor de Majoor, Deel 2: Huwelijksgeluk - Constance J. Hampton | Nextbestfoodprocessors.com

......

INFORMATIE

AUTEUR
Constance J. Hampton
DIMENSIE
10,76 MB
BESTANDSNAAM
Wellingtons Officieren Serie 5 - Een Bruid voor de Majoor, Deel 2: Huwelijksgeluk.pdf

OMSCHRIJVING

CONSTANCE J. HAMPTONS BOEK 5 IN WELLINGTONS OFFICIEREN SERIE: EEN BRUID VOOR DE MAJOOR: HUWELIJKSGELUK Lord Kit Andover Viscount Brondemeire (burggraaf), ziet kans om de eerste ontmoeting met zijn met de handschoen getrouwde vrouw Anthea totaal te verstieren. Anthea Fairfax, met het figuur van een Amazone en tegelijkertijd een van de rijkste erfgenamen van Engeland ziet zich geplaatst tegenover een vooringenomen echtgenoot die twijfelt aan haar ongereptheid en haar eerlijkheid. Er zijn heel veel personen en situaties nodigen om hem van zijn ongelijk te overtuigen. Deze historische roman speelt in 1814-1816, in Engeland.

Wil je het boek lezen?Wellingtons Officieren Serie 5 - Een Bruid voor de Majoor, Deel 2: Huwelijksgeluk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Constance J. Hampton. Lezen Wellingtons Officieren Serie 5 - Een Bruid voor de Majoor, Deel 2: Huwelijksgeluk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN