El weswes

El weswes - Najoua Bijjir | Nextbestfoodprocessors.com

...bladzijdes: 160 MOTIVATIE Mijn moeder heeft 5 jaar in de bibliotheek gewerkt en kiest voor de zomervakantie meestal zo'n 40 boeken uit ... Depressie, gepieker & el-Weswes III | Islamitische ... ... . Dit boek was er daar een van en toen ik het in de zomer las vond ik het al een leuk boek. In El weswes vertelt Bijjir met veel vaart en humor over de geheime dromen en gedachten van Marokkaanse meisjes van nu. Kenza ontdekt dat ze op de arrogante student Nabil valt, Toeria wil zich laten uithuwelijken op voorwaarde dat de toekomstige echtgenoot rijk is, en Chadija doet op een dag uit praktische overweging een hoofddoek om. El weswes - Het geheime leven van jonge vrouwen geeft een levensecht beeld over jongeren die opgroeien tussen twee culturen. Het ver ... Boekverslag Nederlands El weswes door Najoua Bijjir (4e ... ... . El weswes - Het geheime leven van jonge vrouwen geeft een levensecht beeld over jongeren die opgroeien tussen twee culturen. Het verhaal wordt verteld vanuit de vier personages Nabil, Kenza, Chadija en Toeria. In het begin is dit even wennen, maar hierdoor weet je hoe de jongeren denken over elkaar en over één en de zelfde situa...

INFORMATIE

AUTEUR
Najoua Bijjir
DIMENSIE
6,18 MB
BESTANDSNAAM
El weswes.pdf

OMSCHRIJVING

In El weswes vertelt Bijjir met veel vaart en humor over de geheime dromen en gedachten van Marokkaanse meisjes van nu. Kenza ontdekt dat ze op de arrogante student Nabil valt, Toeria wil zich laten uithuwelijken op voorwaarde dat de toekomstige echtgenoot rijk is, en Chadija doet op een dag uit praktische overweging een hoofddoek om. De drie meiden schipperen tussen hun traditionele achtergrond en hun westerse leefomgeving.

Wil je het boek lezen?El weswes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Najoua Bijjir. Lezen El weswes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN