Lokiloko en de opdracht van de koning

Lokiloko en de opdracht van de koning - Beatrice Rutishauser | Nextbestfoodprocessors.com

... the Isles aan te vallen. Het e-book De opdracht van de koning, geschreven door Annejoke Smids, John Rabou, koopt u bij Boeken ... De opdracht van de koning - Annejoke Smids - 9789021670324 ... ... .nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Ik ben dol op Schotland en ben op de Hebriden geweest , vind de voorkant leuk en de omschrijving van het verhaal. Beatrice Rutishauser Lokiloko en de opdracht van de koning 22,90 5, Het speelt zich af in Schotland, rond het jaartal De opdracht van de koning | ISBN 9789021666709 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. En de opdracht van de koning die de stilte doorbrak: spreek je uit tegen onrecht, tegen w ... Lokiloko en de opdracht van de koning: Amazon.de ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. En de opdracht van de koning die de stilte doorbrak: spreek je uit tegen onrecht, tegen willekeur en waanzin." Een versie van dit artikel verscheen ook in NRC Handelsblad van 6 mei 2020 Lang voor dit persduo op zoek ging naar de heetste nieuwsfeiten liet hij de striplezers smullen van de meeslepende avonturen van Cara en Calebas, later omgezet in 'De musketiers'. ' In opdracht van de koning ' verzamelt een fiks aantal korte verhalen die Mazel in zijn eentje bedacht en die in Robbedoes werden gepubliceerd lang voor de 4 Musketiers -albums het levenslicht zagen. De opdracht van de koning. Schotland, 1540. De dertienjarige Thomas Kinross en zijn vader William vertrekken met een geheime opdracht naar de westkust van Schotland. Ze moeten er een kaart maken van de kustlijn en de eilanden. De koning wil deze kaart gebruiken om de Lords of the Isles aan te vallen. Deze Lords zijn heer en meester van de westkust, en de koning vindt dat ze zijn gezag ondermijnen. Schotland, 1540. De dertienjarige Thomas Kinross en zijn vader William vertrekken met een geheime opdracht naar de westkust van Schotland. Ze moeten er een kaart maken van de kustlijn en de eilanden. De koning wil deze kaart gebruiken om de Lords of the Isles aan te vallen. Schotland, 1540. De dertienjarige Thomas Kinross en zijn vader William vertrekken met een geheime opdracht naar de westkust van Schotland. Ze moeten er een kaart maken van de kustlijn en de eilanden. De koning wil deze kaart gebruiken om de Lords of the I...

INFORMATIE

AUTEUR
Beatrice Rutishauser
DIMENSIE
10,64 MB
BESTANDSNAAM
Lokiloko en de opdracht van de koning.pdf

OMSCHRIJVING

Lokiloko werkt met andere jongens en meisjes in het paleis van de koning. Hij doet klusjes in de keuken, in de stallen, in de tuin en zelfs in de koninklijke vertrekken. Meestal probeert hij zijn opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren, maar soms maakt hij liever grapjes en dan komt er niets van terecht. Zo maakt hij een keer vlechtjes in de manen en de staarten van de koninklijke paarden, een andere keer stopt hij een steen in het bed van de koning. Dat moet de koning zeker gemerkt hebben! Op een dag laat de koning iedereen in de grote zaal komen om te vertellen wie er in het paleis mag blijven werken. Lokiloko staat zenuwachtig achteraan. Hij wil graag blijven, maar wat vindt de koning van al zijn streken? Gelukkig zegt de koning dat Lokiloko ook goed werk heeft afgeleverd en hij geeft hem de opdracht Lara, de koninklijke hond, op te voeden en te verzorgen. Lokiloko is blij, maar dat dit nog niet zo¿n eenvoudige taak is, blijkt als hij Lara met veel moeite haar halsband en riem omgedaan heeft. De hond, die nog nooit naar iemand geluisterd heeft, sleurt Lokiloko aan de riem met zich mee de trap af, tot ze samen met een bons op de grond belanden. Zou het Lokiloko lukken om de hond te laten gehoorzamen? Lokiloko en de opdracht van de koning is een boek vol vrolijke avonturen, waarin Lara de hond en Lokiloko veel van elkaar leren en waarin Lokiloko ook nieuwe vrienden krijgt. De fantasievolle illustraties van Corri Janssen geven het verhaal een extra kleurige dimensie.

Wil je het boek lezen?Lokiloko en de opdracht van de koning in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Beatrice Rutishauser. Lezen Lokiloko en de opdracht van de koning Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN