De Overspelclub

De Overspelclub - t. Stimson | Nextbestfoodprocessors.com

... boek. Op het eerste gezicht vond ik het onderwerp van het boek een beetje simpel: een man gaat vreemd, bedriegt zijn vrouw, enz ... De overspelclub, T. Stimson - Romans & Literatuur ... ... . Maar dit boek is meer dan dat. Omdat je de verhalen vanuit drie verschillende perspectieven leest (vanuit Nicholas, Sara en Malinche), kun je je inleven in de situaties van alle ... De lezer van De Overspelclub ervaart deze verwarring. Als een voyeur kijk je mee met de aardige Mal, die vol zelfspot vertelt over haar drukke leven als kok, echtgenote en moeder. In het volgende hoofdstuk leef je mee met de slimme, sexy Sara en hoop je dat ze Nicholas weet te verleiden. De Overspelclub i ... De overspelclub | Gratis boeken downloaden in PDF, FB2 ... ... . In het volgende hoofdstuk leef je mee met de slimme, sexy Sara en hoop je dat ze Nicholas weet te verleiden. De Overspelclub is een spetterende, eigentijdse roman over liefde, bedrog en lust, waarbij zowel de minnares, de man, als de bedrogen echtgenote stuk voor stuk de sympathie van de lezer weten te wekken. ← De Overspelclub is een spetterende, eigentijdse roman over liefde, bedrog en lust, waarbij zowel de minnares, de man, als de bedrogen echtgenote stuk voor stuk de sympathie van de lezer weten te wekken. De overspelclub: huiselijke beslommeringen vs. hete sex De overspelclub schetst enerzijds een vertrouwd en huiselijk beeld van een huwelijk, en het leven als ouders, maar tegelijkertijd vliegen de hete sexscènes je om de oren. Van cacaopoeder in schaamhaar tot anale seks. Kortom: Tess Stimson geeft meer zweterige details dan mij lief was... Get this from a library! De overspelclub. [Tess Stimson; Monique Eggermont] -- Een Londense echtscheidingsadvocaat is gelukkig getrouwd met een kookboekenschrijfster, maar een nieuwe, jonge collega op kantoor brengt hem aan het twijfelen. De eerste indruk van Fiepie is die van een hippe, coole tiener, die weet wat er te koop is in het leven. Ze heeft twee mobiele telefoons en een TomTom, en ze klinkt heel zelfstandig. Maar naarmate je haar beter leert kennen blijkt ze toch ook nog echt een kind, met een diep verlangen naar de geborgenheid van een gezin. De overspelclub is als een Big Mac: je hebt hem vaker gehad, maar het blijft lekker. Het is het verhaal van Nicholas, Malinche en de ambitieuze, jonge Sara. Nicholas en Malinche zijn gelukkig getrouwd, maar toch valt hij voor de sexy charmes van Sara. De overspelclub. 03/11/2013. Plaats een reactie. 190 Views. Nicholas is echtscheidingsadvocaat en al jaren getrouwd met Malinche, met wie hij ook kinderen heeft. Alles lijkt goed te gaan in hun huwelijk, al is er uiteraard af en toe last van de welbekende sleur. ...

INFORMATIE

AUTEUR
t. Stimson
DIMENSIE
10,82 MB
BESTANDSNAAM
De Overspelclub.pdf

OMSCHRIJVING

EEN VROUW, EEN ECHTGENOOT EN EEN MINNARES: AAN WIENS KANT STA JIJ?Nicholas is echtscheidingsadvocaat en de ideale echtgenoot van Mal, een multigetalenteerde vrouw, toegewijd moeder van hun twee kinderen en kookboekenschrijfster. Als op een dag de jonge ambitieuze Sara op het kantoor van Nicholas verschijnt, slaan de twijfels bij hem toe: wat wil deze bloedmooie single van hem?In deze ingenieuze roman kijk je als een voyeur mee in een driehoeksrelatie. De aardige Mal die vol zelfspot vertelt over haar drukke leven; de slimme, sexy Sara, die je het gunt dat ze Nicholas weet te verleiden; en dan de verwarde Nicholas: als hij de doortrapte Sara maar kan weerstaan.De Overspelclub is een spetterende, eigentijdse roman over liefde, bedrog en lust, waarbij zowel de minnares, de man, als de bedrogen echtgenote stuk voor stuk de sympathie van de lezer weten te wekken.Tess Stimson is journalist voor onder meer The Daily Mail. De Overspelclub is haar eerste roman. Ze woont met haar gezin in Florida.

Wil je het boek lezen?De Overspelclub in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur t. Stimson. Lezen De Overspelclub Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN