Een botsing op het spoor

Een botsing op het spoor - Joris van Casteren | Nextbestfoodprocessors.com

...n een einde aan hun leven maken op 28 november 2016 ... Een botsing op het spoor eBook: Casteren, Joris van ... ... . Als een ware onderzoeksjournalist heeft Joris van Casteren zich naar aanleiding van een door Frank Westerman toegestuurd krantenartikel vastgebeten in hun verhaal en in dat van alle mensen die ook op een ... Een Botsing op het Spoor - Joris van Casteren (2017) mijn stem. 3,50 (7) 7 stemmen . Nederlands Waargebeurd . 101 pagina's Eerste druk: Querido Fosfor, Amsterdam (Nederland) Het is nog donker, een stoptrein rijdt van Nijmegen naar Roermond. Bij een overgang in het bos van Malden gaan een m ... bol.com | Een botsing op het spoor (ebook), Joris van ... ... . Bij een overgang in het bos van Malden gaan een moeder en dochter met vier ... Op het voorplat een ietwat wazige foto van een voorbij glijdend landschap met bomen en een sloot. Ook koeien zijn er maar evengoed kunnen het schapen zijn. De foto moet uiteraard onscherp wezen. De titel waarschuwt ervoor dat de reportage, zo'n tachtig bladzijde, geen happy end zal krijgen: Een botsing op het spoor. Joris van Casteren sprak met de machinist, reizigers, rechercheurs, ooggetuigen, nabestaanden, medewerkers van de uitvaartonderneming en talloze anderen over de ochtend van maandag 28 november 2016. In Een botsing op het spoor wekt hij hun verhalen in zijn kenmerkende literair-journalistieke stijl op meesterlijke wijze tot leven. Een aanrijding tussen een auto en een trein bij Schiedam zorgt voor een grote chaos op het spoor. Ⓒ GinoPress B.V. In Schiedam is maandagavond iemand om het leven gekomen door een botsing tussen ... Dit is het platform waar de actualiteit en achtergrond elkaar ontmoeten op een inhoudelijke en doordachte wijze. Onder het uitklapteken vind je dus een toelichting, geheugensteun of voetnoot die de redactie of de auteur toevoegt. ... Botsing op het spoor. Nieuws ... Een botsing op het spoor direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. In Een botsing op het spoor reconstrueert Joris van Casteren heel feitelijk wat er gebeurde toen op de morgen van maandag 28 november 2016 ter hoogte van de spoorwegovergang Slonsweg-Scheidingsweg, op het traject Nijmegen-Roermond, een aanrijding met twee personen en vier honden plaatsvond. Een botsing op het spoor bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Een botsing op het spoor | ISBN 9789021408484 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. In Een botsing op het spoor wekt hij hun verhalen in zijn kenmerkende literair-journalistieke stijl op meesterlijke wijze tot leven. Het is nog d...

INFORMATIE

AUTEUR
Joris van Casteren
DIMENSIE
9,57 MB
BESTANDSNAAM
Een botsing op het spoor.pdf

OMSCHRIJVING

Vorig jaar stapten een moeder, een dochter en vijf honden voor de trein bij Nijmegen. Journalist Joris van Casteren reconstrueerde de tragedie en schreef er Een botsing op het spoor over.Het is nog donker, een stoptrein rijdt van Nijmegen naar Roermond. Bij een overgang in het bos bij Malden gaan een moeder en haar dochter met vijf honden op de rails staan. Het ochtendlicht onthult een gruwelijke ravage, één hond heeft zich losgerukt, agenten treffen het dier zachtjes jankend aan. Joris van Casteren sprak met de machinist, reizigers, rechercheurs, ooggetuigen, nabestaanden, medewerkers van de uitvaartonderneming en talloze anderen over de ochtend van maandag 28 november 2016. In Een botsing op het spoor wekt hij hun verhalen in zijn kenmerkende literair-journalistieke stijl op meesterlijke wijze tot leven.

Wil je het boek lezen?Een botsing op het spoor in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joris van Casteren. Lezen Een botsing op het spoor Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN