De kinderen van de Rothschildstraat

De kinderen van de Rothschildstraat - Stefanie Zweig | Nextbestfoodprocessors.com

...20e eeuw. Het leven van de joodse textielhandelaar Johann Isidor Sternberg en zijn ... Boek PDF De kinderen van de Rothschildstraat ... ... Het e-book De kinderen van de Rothschildstraat, geschreven door Stefanie Zweig, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 De kinderen van de Rothschildstraat. 1926-1937 Frankfurt, begin 20e eeuw. Het leven van de joodse textielhandelaar Johann Isidor Sternberg en zijn vrouw Betsy loopt voorspoedig; de zaken gaan goed en het ontbreekt hen aan niets. Hun vier kinderen worden opgevoed door huishoudster Josepha en hun inwonende oud ... Bureau ISBN - De kinderen van de Rothschildstraat ... . Hun vier kinderen worden opgevoed door huishoudster Josepha en hun inwonende oudtante Jettchen.Maar dan breekt de oorlog uit. De kinderen van de Rothschildstraat | ISBN 9789402303971 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Boek 21926-1937Frankfurt, begin 20e eeuw. Het leven van de joodse textielhandelaar Johann Isidor Sternberg en...

INFORMATIE

AUTEUR
Stefanie Zweig
DIMENSIE
6,68 MB
BESTANDSNAAM
De kinderen van de Rothschildstraat.pdf

OMSCHRIJVING

Boek 21926-1937Frankfurt, begin 20e eeuw. Het leven van de joodse textielhandelaar Johann Isidor Sternberg en zijn vrouw Betsy loopt voorspoedig; de zaken gaan goed en het ontbreekt hen aan niets. Hun vier kinderen worden opgevoed door huishoudster Josepha en hun inwonende oudtante Jettchen.Maar dan breekt de oorlog uit. Otto, de oudste zoon, gaat vrijwillig naar het front. Moeder Betsy blijkt onverwacht weer zwanger te zijn. En onder de oppervlakte van de samenleving broeit een toenemend antisemitisme De kinderen van de Rothschildstraat,het vervolg op Het huis in de Rothschildstraat, is het tweede deel van een familiegeschiedenis die vele jaren en generaties omspant. Met een grote liefde voor historische details en een diep gevoel voor menselijkheid beschrijft Stefanie Zweig de lotgevallen van de Sternbergs, een joodse koopmansfamilie die het ongeluk had in de verkeerde tijd te leven.`Een fascinerende familieroman.Berliner Zeitung`Stefanie Zweig schrijft met veel warmte en gevoel.Cosmopolitan`Haar personages zijn kleurrijk en nauwkeurig beschreven.Frankfurter AllgemeineStefanie Zweig (1932, Leobschütz) is geboren in een deel van Duitsland dat na de Tweede Wereldoorlog aan Polen werd toegewezen. Haar familie vluchtte tijdens de oorlog naar Kenia. Eerder schreef ze jeugdboeken en haar tweedelige autobiografie. Ze overleed in april 2014, op eenentachtigjarige leeftijd.

Wil je het boek lezen?De kinderen van de Rothschildstraat in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stefanie Zweig. Lezen De kinderen van de Rothschildstraat Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN