Sociaal Competent

Sociaal Competent - Roel Grit | Nextbestfoodprocessors.com

... invloed hebben op de inhoud van hun begeleidingsplan ... SEL - Sociaal-emotioneel leren als basis ... . 2. Pedagogisch competent: De leraar biedt de leerlingen in een veilige werkomgeving houvast en structuur om zich duurzaam sociaal-emotioneel en moreel te kunnen ontwikkelen Als maatschappelijk werker ondersteun je mensen bij het oplossen van en omgaan met hun problemen in hun dagelijks leven of in hun werk. Dit kan van korte, maar ook van langere duur zijn. Huurschuld of werkloosheid kunnen redenen zijn voor ... Competent - 10 definities - Encyclo ... . Huurschuld of werkloosheid kunnen redenen zijn voor mensen om hulp te vragen, maar bijvoorbeeld ook opvoedings- of relatieproblemen. Door deze en andere problemen kunnen mensen depressief, verdrietig of ... Pedagogsich competent. 2. Pedagogisch competent. Ik als docent moet de sociaal-emotionele en morele ontwikkeling van de leerlingen bevorderen. Ik moet hen helpen een zelfstandig en verantwoordelijk persoon te worden. De beoordeling van het functioneren van een persoon als adequaat en sociaal competent hangt af van de leeftijd en de ontwikkelingsfase waarin die persoon zich bevindt. Sociale competentie is een veelomvattend begrip. Voor leerlingen op de VSO Praktijkafdeling is het nodig om deze begrippen te vertalen naar het dagelijks leven. Over de Digibib Digitale leermiddelenbibliotheek. Digibib is het digitale platform van het Consortium. Leerlingen en docenten kunnen hier met een account al het materiaal en de examens voor hun opleiding bekijken. Sociaal competent. Professioneel aan het werk! biedt een scala aan 'skills' die een afgestudeerde hbo'er ? naast beroepscompetenties ? zeker in zijn bagage moet hebben. De oefeningen en opdrachten uit het boek zorgen ervoor dat je je gehele studie actief kan werken aan je professionele, sociale en communicatieve beroepshouding. . nieuw account aanmaken | wachtwoord vergeten | wachtwoord vergeten...

INFORMATIE

AUTEUR
Roel Grit
DIMENSIE
3,60 MB
BESTANDSNAAM
Sociaal Competent.pdf

OMSCHRIJVING

Sociaal competent. Professioneel aan het werk! biedt een scala aan 'skills' die een afgestudeerde hbo'er ? naast beroepscompetenties ? zeker in zijn bagage moet hebben. De oefeningen en opdrachten uit het boek zorgen ervoor dat je je gehele studie actief kan werken aan je professionele, sociale en communicatieve beroepshouding. .Van een afgestudeerde hbo'er wordt een professionele beroepshouding verwacht. Je krijgt ongeacht de werkplek of functie te maken met vragen als: hoe stel en bereik ik mijn doelen, hoe gedraag ik me professioneel en ethisch, hoe kom ik over bij anderen, hoe communiceerik, hoe ga ik om met collega's, hoe bouw ik een professioneel netwerk op en hoe kan ik mijn omgeving beïnvloeden?Sociaal competent.Professioneel aan het werk! helpt je bij het zoeken naar antwoorden op deze vragen. Onderwerpen als zelfanalyse, samenwerking en teambuilding, non-verbale communicatie,persoonlijke effectiviteit, ethiek in bedrijf, logisch redeneren, onderzoek doen, verschillen tussen culturen, gedrag op de werkvloer en netwerken komen aan bod.

Wil je het boek lezen?Sociaal Competent in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Roel Grit. Lezen Sociaal Competent Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN