Ver van mijn bed

Ver van mijn bed - Antoinette Vlieger | Nextbestfoodprocessors.com

... Ver van mijn bed deelt Antoinette Vlieger met ons de witte en ook inktzwarte pareltjes van haar avonturen op het Arabisch Schiereiland ... Ver van mijn bed, maar wel broodnodig, die gemeentelijke ... ... . Antoinette Vlieger studeerde rechten, maar volgde ook talrijke vakken in culturele antropologie, economie, Arabisch en politicologie van het Midden-Oosten. Foto: Pixabay/AMRothman 'Ach, het zal mij een zorg wezen: China is ver weg! Voor mij is het ver van mijn bed. Ik slaap er niet slechter door', klonk het vanuit een groepje mensen op een Nederlands marktplein. In Ver van mijn bed deelt Antoinet ... een ver-van-mijn-bed-show Nederlands spreekwoordenboek ... . Ik slaap er niet slechter door', klonk het vanuit een groepje mensen op een Nederlands marktplein. In Ver van mijn bed deelt Antoinette Vlieger met ons de witte en ook inktzwarte pareltjes van haar avonturen op het Arabisch Schiereiland. Antoinette Vlieger studeerde rechten, ... Pensioen blijft ver-van-mijn-bed-show ANP. ... 26 procent van de Nederlanders zegt goed geïnformeerd te zijn over de gevolgen van de verhoging van de AOW-leeftijd. Als je denkt dat IoT (Internet of Things) nog niet voor morgen is, dan moet je misschien eens een kijkje nemen in Boulaide, een pittoresk klein dorpje in het Groothertogdom Luxemburg. Niets doet vermoeden dat de mensen hier een voortrekkersrol spelen op dat vlak en toch is het zo. Zo zijn alle gezinnen hier voorzien […]...

INFORMATIE

AUTEUR
Antoinette Vlieger
DIMENSIE
9,15 MB
BESTANDSNAAM
Ver van mijn bed.pdf

OMSCHRIJVING

Een flamboyante blondine reist af naar de Arabische Golf om daar twee miljoen dienstmeisjes te onderzoeken. Door de week speurt ze haar feitenmateriaal bij elkaar. Ze wordt beschuldigd van spionage en bespuugd omdat ze vrouw is. De weekenden spendeert ze aan feestjes, huwelijken, illegale bowlingbanen en wandelingen door de woestijn, waar ze leert over witwaspraktijken, hoeren en drankgebruik (Allah ziet niets als je de gordijnen dichtdoet). Ze ontmoet hitsige diplomaten, verdachte wetenschappers en een flirtend vriendje van Osama bin Laden.Langzaam legt ze de puzzelstukjes bij elkaar rond de vraag waarom er in deze landen zo veel vrouwen slachtoffer worden van uitbuiting en misbruik. Ze krijgt inzicht in de politieke en financiële structuur, de vele gezichten van de sharia en de kracht van onderdrukte vrouwen. Tegelijkertijd leidt haar onderzoek tot vragen over haar eigen normen en waarden. Waar komen die vandaan en zijn ze eigenlijk wel zo logisch? Haar wereldbeeld kantelt. In Ver van mijn bed deelt Antoinette Vlieger met ons de witte en ook inktzwarte pareltjes van haar avonturen op het Arabisch Schiereiland.Antoinette Vlieger studeerde rechten, maar volgde ook talrijke vakken in culturele antropologie, economie, Arabisch en politicologie van het Midden-Oosten. Na enige jaren in het ondernemingsrecht te hebben gewerkt, keerde ze terug naar de Universiteit van Amsterdam. In december 2011 promoveerde ze op het onderzoek waarover ze in dit boek vertelt.

Wil je het boek lezen?Ver van mijn bed in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Antoinette Vlieger. Lezen Ver van mijn bed Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN