De MacGregor Clan 11 - Mac

De MacGregor Clan 11 - Mac - Nora Roberts | Nextbestfoodprocessors.com

...estral home of Glengyle, on the north shore of Loch Katrine in Stirlingshire, Scotland, the son of Daniel MacGregor, an East India Company sea captain, and his wife Ann (née Austin) ... Highland Clans - Episode 1 - MacGregor (3 /3) - YouTube ... . The family was Roman Catholic and part of the Clan Gregor, whose proscription by King James VI and I in 1604 had been repealed only in 1774. Daniel - de MacGregor clan van Nora Roberts (boek, ebook, ISBN 9789402752908). Alle kinderen en kleinkinderen van Daniel MacGregor krijgen te maken met de liefdevolle bemoeizucht van hun... De MacGregor clan ontleent zijn naam aan de derde zoon van Koning Alp ... Clan Gregor (MacGregor), Dalmally - Clans | VisitScotland ... . Alle kinderen en kleinkinderen van Daniel MacGregor krijgen te maken met de liefdevolle bemoeizucht van hun... De MacGregor clan ontleent zijn naam aan de derde zoon van Koning Alpin of Dalriada, leider van Schotland aan het eind van de 8e eeuw. Deze afstamming verklaart het Clan MacGregor motto 'Royal is my Race'. Het wapen, een gekroonde leeuwenkop op een krans, omcirkeld met een riem en gesp, symboliseert de eendracht en loyaliteit van de clan. MacGregor Clan . MacGregor Clan Crest: A crowned lions head. MacGregor Clan Motto: 'S Rioghal Mo Dhream (Royal is my race). History of Clan MacGregor: Clan Gregor is the senior member of Clan Alpin and in the reign of Alexander II, held the lands of Glenstrae, Glenlochy, Glen Lyon and Glen Orchy. Clan MacGregor. Clan MacGregor draagt met trots het wapen en motto van de Clan MacGregor, alsmede de persoonlijke signatuur van de 23e clanleider Sir Gregor MacGregor. De MacGregor clan ontleent zijn naam aan de derde zoon van Koning Alpin of Dalriada, leider van Schotland aan het eind van de 8e eeuw. MacGregor Clan. 1.4K likes. History of the MacGregor Clan (Clan Gregor, Gregory, Gregg, Gragg) De MacGregor clan ontleent zijn naam aan de derde zoon van Koning Alpin of Dalriada, leider van Schotland aan het eind van de 8e eeuw. Deze afstamming verklaart het Clan MacGregor motto "Royal is my Race". Het wapen, een gekroonde leeuwenkop op een krans, omcirkeld met een riem en gesp, symboliseert de eendracht en loyaliteit van de clan....

INFORMATIE

AUTEUR
Nora Roberts
DIMENSIE
7,15 MB
BESTANDSNAAM
De MacGregor Clan 11 - Mac.pdf

OMSCHRIJVING

Alle kinderen en kleinkinderen van Daniel MacGregor krijgen te maken met de liefdevolle bemoeizucht van hun temperamentvolle stamvader. Hij wil hen namelijk net zo gelukkig zien als hij al jaren met zijn Anna is... Als Darcy, een jonge vrouw, een fortuin wint in zijn casino, voelt Mac Blade zich verplicht om haar in bescherming te nemen. Al gauw merkt hij dat het moeilijk voor hem wordt om de grote broer te spelen - hij wil iets heel anders! En zijn familie vindt dat helemaal niet erg... Dit verhaal is ook verkrijgbaar in een e-bundel met de complete miniserie.

Wil je het boek lezen?De MacGregor Clan 11 - Mac in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nora Roberts. Lezen De MacGregor Clan 11 - Mac Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN