Dagboek van een stiefmoeder

Dagboek van een stiefmoeder - Fay Weldon | Nextbestfoodprocessors.com

...worden door hun stiefkinderen. Ze vertrouwt haar dagboek haar allergeheimste gedachten over de stiefkinderen toe, vooral over de onuitstaanbare stiefdochter Isobel ... Dagboek van een stiefmoeder [e-Book] - Fay Weldon - (ISBN ... ... . Als de situatie in haar huis onleefbaar wordt, stopt ze al haar dagboeken in een plastictas, dumpt die bij haar moeder, Emily ... Titel: De stiefmoeder Schrijver: Renate Dorrestein Jaar van uitgave: 2011 Thema's: vader-dochter relatie, geheimhouding, bedrog, puberteit, stiefouderschap Titelverklaring De titel verwijst naar Claire, de stiefmoeder van Josefien. Keuze van mijn boek Ik heb voor dit boek gekozen, omdat het mij is aangeraden en omdat het een nieuw boek is. Dagboek van een stiefmoeder van Fay Weldon bestelle ... Fay Weldon - Dagboek van een stiefmoeder | Het Parool ... . Keuze van mijn boek Ik heb voor dit boek gekozen, omdat het mij is aangeraden en omdat het een nieuw boek is. Dagboek van een stiefmoeder van Fay Weldon bestellen? Boekhandel De Kaft: persoonlijke service, snelle levering. Als je ooit verliefd wordt op een man met kinderen, zorg dan dat het zonen zijn.Dochters zijn een nachtmerrie .....De boze stiefmoeder is een klassiek personage in de wereldliteratuur, van Assepoester tot Hamlet wordt ze geportretteerd als een manipulerende, kwaadaardige heks ... Een samengesteld gezin kan geweldig zijn, maar ook een bak ellende. Want wat als de kinderen je niet moeten of de ex van je geliefde je bloed wel kan drinken? ... Dagboek van een stiefmoeder... Bestel het boek: Dagboek van een stiefmoeder voor slechts € 3.90 Categorie: Literatuur & thrillers Let op: de voorraad is beperkt Bekijk daarom snel Dagboek van een stiefmoeder op Ramsj.nl Laura laat zich betasten door Mark | DAGBOEK VAN EEN MINNARES #13 VROUW.nl. Loading... Unsubscribe from VROUW.nl? Cancel Unsubscribe. Working... Subscribe Subscribed Unsubscribe 49.5K. Loading ... Dagboek van een stiefmoeder van Fay Weldon In de vakantie heb ik dit humoristische boek gelezen. De hoofdpersoon gaat in haar huwelijk met een weduwnaar met kinderen ten onder aan haar stiefdochter. In dit verhaal gaat het dus niet om de boze stiefmoeder maar om de boze stiefdochter! Gevonden boeken, volgens onderstaande selectiecriteria: dagboek van een stiefmoeder (-) waar filter verwijderen waar Categorie Fay Weldon (Alvechurch, 22 september 1931) is een feminis...

INFORMATIE

AUTEUR
Fay Weldon
DIMENSIE
5,97 MB
BESTANDSNAAM
Dagboek van een stiefmoeder.pdf

OMSCHRIJVING

Sappho kan erover meepraten: stiefmoeders kunnen soms tot waanzin gedreven worden door hun stiefkinderen. Ze vertrouwt haar dagboek haar allergeheimste gedachten over de stiefkinderen toe, vooral over de onuitstaanbare stiefdochter Isobel. Als de situatie in haar huis onleefbaar wordt, stopt ze al haar dagboeken in een plastictas, dumpt die bij haar moeder, Emily, en gaat er zelf een tijdje vandoor. Emily ziet in deze actie een onuitgesproken toestemming om de dagboeken eens even lekker te gaan lezen. En ontdekt zo natuurlijk ook hoe Sappho over hссr als moeder denkt.

Wil je het boek lezen?Dagboek van een stiefmoeder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Fay Weldon. Lezen Dagboek van een stiefmoeder Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN