Mensenwerk

Mensenwerk - Wouter van Eekhout | Nextbestfoodprocessors.com

...m passie en talent en dat kun je alleen ervaren in een persoonlijk gesprek ... Mensenwerk | 9789046905555 | tweedehands vanaf EUR 18.99 ... . Onze passie voor mensenwerk laat zich namelijk moeilijk in geschreven woorden vertalen. Psychologen praktijk Vitaal Mensenwerk Nijkerk, Nijkerkerveen en Zeewolde biedt een brede dienstverlening gericht op geestelijke gezondheidszorg zoals cognitieve gedragstherapie, schematherapie, oplossingsgerichte therapie, EMDR, relatietherapie en psychodiagnostisch onderzoek. Welzijn MensenWerk in de gemeente Meppel. In Zuidwest-Drenthe en Noordwe ... bol.com | Mensenwerk | 9789046901403 | Martha Endt-Meijling | Boeken ... . Welzijn MensenWerk in de gemeente Meppel. In Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel zet Welzijn MensenWerk zich in om mensen, jong en oud, een betekenisvol leven te geven. Onze sociaal werkers en onze dorpshuizen in Meppel en Westerveld zijn er voor de bewoners. Mensenwerk, meer mensen duurzaam aan de slag - PDF (13.4M) Meer informatie Gemeente Rotterdam vindt het belangrijk u juiste, volledige en actuele informatie te bieden. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Mensenwerk, geschreven door Marianne Bassant-Hensen & Martha Endt-Meijling. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over mensenwerk, doelgroepen, sph, samenvatting, doelgroepen in het sociaal werk, Doelgroepen, Hogeschool Zeeland & John Bassant. MensenWerk is een initiatief van The Spontaneous City International. MensenWerk wordt daarnaast gesteund door: Woonstichting de Key , AMVEST , Gemeente Amsterdam , Provincie Noord-Holland , Provincie Flevoland , Gemeente Zaanstad , Gemeente Velsen , Lelystad Airport Businesspark , ORAM , Metropool Regio Amsterdam (MRA) , Schiphol Area Development Company (SADC) en Pakhuis de Zwijger . Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten "mensenwerk" - Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen. Mensenwerk 2e druk is een boek van John Bassant uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046905555 Sociaal werk is breed, veelzijdig en complex. En het is mensenwerk. Dat geeft het sociaal werk een heel eigen karakter en maakt het boeiend en uitdagend. Bestel hier uw exemplaar van het boekje Mensenwerk. Het boek is opgebouwd uit drie onderdelen. Te beginnen met een zestal thema's over het creëren van een gezond en veilig magazij...

INFORMATIE

AUTEUR
Wouter van Eekhout
DIMENSIE
5,87 MB
BESTANDSNAAM
Mensenwerk.pdf

OMSCHRIJVING

Mensenwerk 1e druk is een boek van Marianne Bassant-Hensen uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046901403 Professionals in sociale beroepen komen vogels tegen van allerlei pluimage. En hoe uniek ook, iedere vogel kan worden ingedeeld bij een of meer groepen met specifieke kenmerken. Voor (toekomstige) sociaal werkers is het belangrijk dat zij deze groepen goed kennen en weten hoe ze met hen kunnen werken. In Mensenwerk bieden de auteurs een oriëntatie op verschillende doelgroepen in het sociaal werk. In een inleidend hoofdstuk schetsen zij het hele werkveld. Daarna worden in afzonderlijke hoofdstukken de meest voorkomende doelgroepen besproken: kinderen en jeugdigen, ouderen, mensen met een psychiatrische aandoening, verslaafden, dak- en thuislozen, justitiabelen, mensen met een lichamelijke beperking, mensen met een verstandelijke beperking en etnische groeperingen.Veel aandacht gaat uit naar de setting waarin sociale professionals een bepaalde doelgroep tegenkomen en de functies die zij daarin vervullen. Daarbij maken de auteurs onderscheid tussen SPH¿ers, MWD¿ers en CMV¿ers, maar niet zonder de gemene delers en mogelijkheden voor samenwerking te bespreken. Aan het eind van elk hoofdstuk wordt de lezer aangezet tot nadenken over wat de doelgroep van een sociaal werker vraagt en in hoeverre het werken met deze doelgroep bij hem of haar past. John Bassant was docent methoden en theorie aan de opleiding SPH van de Hogeschool van Amsterdam. Marianne Bassant-Hensen was projectleider en opleidingscoördinator aan ROC Zadkine in Rotterdam. Beiden zijn nu (eind)redacteur van diverse boeken en tijdschriften op hun vakgebied. De overige auteurs zijn allen verbonden (geweest) aan social work-opleidingen van diverse hogescholen.

Wil je het boek lezen?Mensenwerk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wouter van Eekhout. Lezen Mensenwerk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN