Weet waarom je eet

Weet waarom je eet - Jane R. Hirschmann | Nextbestfoodprocessors.com

...inden we moeilijk, terwijl langzaam aankomen absoluut geen kunst is ... Hoe voorkom je dat je hond de planten eet - mijndieren.nl ... . Als we dagelijks 20 kilocalorieën per dag extra eten komen we in een jaar tijd een kilo aan. Linda, 43 jaar: 'Als je niet weet waaróm je eet, ... Zo spin je langzaam maar zeker zelf een web van ervaringen en verhalen, waardoor je veel beter gaat begrijpen waarom je doet wat je doet. Ik heb geleerd dat je je doelen klein moet maken - véél kleiner dan ik ze normaal gesproken stelde. Gratis online lespakket: Weet wat je eet. De lessen van Weet wat ... Weet waarom je (te veel) eet - An Beazar, Nele Callewaert ... ... . Gratis online lespakket: Weet wat je eet. De lessen van Weet wat je eet sluiten aan op de kerndoelen van vmbo, havo en vwo en is ook geschikt voor het mbo. Met het lespakket Weet wat je eet en de Gezonde schoolkantine voldoet jouw school al aan 2 belangrijke voorwaarden voor het themacertificaat Voeding van het Vignet Gezonde School. Je bent wat je eet is een bekende uitspraak, maar door al het aanbod van bewerkte producten, weet je eigenlijk niet goed wat je eet. Om te weten wat je eet, zou de de etiketten van al die voedingsmiddelen kunnen bestuderen. Maar of je daar wijzer van wordt is de vraag....

INFORMATIE

AUTEUR
Jane R. Hirschmann
DIMENSIE
4,30 MB
BESTANDSNAAM
Weet waarom je eet.pdf

OMSCHRIJVING

WEET WAAROM JE EETAfvallen door te stoppen met lijnenTe veel, te weinig of het verkeerde voedsel, eigenlijk doe je het nooit goed. De vicieuze cirkel lijnen, afvallen en weer aankomen klinkt veel mensen bekent in de oren. Eten en diëten worden al snel een obsessie, die nergens toe leidt. Bovendien verwachten veel lijners dat een dieet behalve gewichtsverlies ook een nieuw (en beter) lichaam oplevert.De auteur van weet waarom je eet hebben in hun praktijk als psychotherapeut ontdekt dat een bepaald eetgedrag vaak verklaard kan worden door psychische factoren. Hun boek biedt een leidraad om eetcomplexen voorgoed te overwinnen en een eind te maken aan schuldgevoelens. Door de methode in dot boek te volgen leer je: naar je lichaam te luisteren, niet naar je gevoel. Te eten als je honger hebt en te stoppen als je voldaan bent. Met negatieve gevoelens om te gaan in plaats van deze weg te eten.

Wil je het boek lezen?Weet waarom je eet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jane R. Hirschmann. Lezen Weet waarom je eet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN