Bouwmeten voor het hoger technisch onderwijs

Bouwmeten voor het hoger technisch onderwijs - N. Zondag | Nextbestfoodprocessors.com

...n natuurkunde aan de orde komen. Nederlands: O ... Vind bouwmeten in Boeken op Marktplaats ... . François, algemeen voorzitter VVTI, op eindmeeting. De ingenieurs en studenten van het Hoger Technisch onderwijs verzetten zicht tegen de plannen van de ministers van Onderwijs P. Vermeylen en A. Dubois voor het invoeren van een derde ingenieurstitel en eisen de rangschikking van hun studies in de hoogste graad van het technisch onderwijs en de juiste klassifikatie op Europees ... On this page you find summaries, notes, st ... Samenvatting Bouwmeten voor het hoger technisch onderwijs ... ... ... On this page you find summaries, notes, study guides and many more for the study book Bouwmeten voor het hoger technisch onderwijs, written by N. Zondag. The summaries are written by students themselves, which gives you the best possible insight into what is important to study about this book. Subjects like Bouwmeten voor het hoger technisch onderwijs will be dealt with....

INFORMATIE

AUTEUR
N. Zondag
DIMENSIE
9,42 MB
BESTANDSNAAM
Bouwmeten voor het hoger technisch onderwijs.pdf

OMSCHRIJVING

Bouwmeten voor het hoger technisch onderwijs geeft een compleet overzicht van alle theorie en de praktijk van bouwmeten met de gangbare maatvoeringsinstrumenten en -methoden. Het boek legt het hele meetproces uit, inclusief alle technische termen. De passingsleer wordt uitgebreid besproken, met begrippen als toleranties, maatkwaliteit- en nauwkeurigheid, uitvoeringsmethoden en controle. Het boek legt duidelijk uit welke meetinstrumenten er zijn en hoe ze gebruikt worden, zoals waterpasinstrument, laser en theodoliet. En het gebruik van de moderne digitale instrumenten in het meetproces wordt besproken, zoals het werken met het Global Positioning System (GPS), Total Station, het One Man Station en het digitale waterpasinstrument. Bij de maatvoering gaat het boek ook in op de wettelijke richtlijnen. Het gaat hierbij om de normen die het Nederlands normalisatie-instituut (NEN) voorschrijft en over de Nederlandse praktijkrichtlijnen (NPR) die in de bouw gehanteerd worden. De digitale meetinstrumenten worden in deze tweede herziene druk uitvoeriger besproken dan in de vorige druk. Dit geldt ook voor de softwarepakketten die in de praktijk gebruikt worden voor het aanleveren en verwerken van de uitzetgegevens en de maatvoering. Een extra uitbreiding is het hoofdstuk over hoe men een technische grondslag maakt, een soort technisch plan van aanpak, voor bouwprojecten en uitbreidingsplannen.

Wil je het boek lezen?Bouwmeten voor het hoger technisch onderwijs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur N. Zondag. Lezen Bouwmeten voor het hoger technisch onderwijs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN