Dwaalspoor

Dwaalspoor - K. Peters | Nextbestfoodprocessors.com

...der vindt ze een kluis die aan de vloer vastgeschroefd zit ... Nederlandse synoniemen van op een dwaalspoor zetten, ander ... ... . De inhoud ervan lijkt de geruchten dat haar grootvader een smokkelaar was te bevestigen. Diverse mensen worden op een dwaalspoor gezet. Allereerst de lezer die de dader in eerste instantie in een andere richting zal zoeken. Ook de moordenaar zet de personages op een dwaalspoor, omdat hij een moord pleegt die met de andere moorden vrijwel niets te maken heeft. Dwaalspoor is een boeiende actiethriller die de nodige g ... Dwaalspoor | Jørn Lier Horst | Uitgeverij AW Bruna ... . Dwaalspoor is een boeiende actiethriller die de nodige geheimen, actiescènes en emoties bevat om zijn lezer de hele rit bij het verhaal te houden. Een perfect boek voor iedereen die houdt van een meeslepend en bloedstollend boek en eigenlijk ook voor iedereen die kennis wil maken met het genre en dat op een goede manier wil doen. Bestel Dwaalspoor van Jørn Lier Horst. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Dwaalspoor. Het huwelijk van Rob en Lilian Dijkman lijkt stabiel. Toch is er iets mis. Grandioos mis. Lilian staat op het punt om haar geluk in een andere richting te zoeken, als Rob wordt vermoord. Ze blijft achter met tegengestelde gevoelens en met de onbehaaglijke gedachte dat er meer aan de hand is dan ze kan overzien. Dwaalspoor. Jørn Lier Horst. Delen: Leesfragment Bekijk serie. Delen: Paperback 20,99 E-book 11,99 Luisterboek 15,99. 20,99. Het spannende slot van het Wisting ... Lees „Dwaalspoor" door Jørn Lier Horst v...

INFORMATIE

AUTEUR
K. Peters
DIMENSIE
8,58 MB
BESTANDSNAAM
Dwaalspoor.pdf

OMSCHRIJVING

Als Simons de Kuyper over zijn leven nadenkt bekruipt hem steeds vaker heet idee: is dit nu alles? Niet dat hij iets te klagen heeft, want het ontbreekt hem aan niets, hij heeft een lieve vrouw en onvolwassen zoon, een prima baan en voldoende zekerheden, maar het is allemaal zo 'gewoon'. Door een val 's avonds laat ontmoet hij Feline van Maanen, een jonge moeder met een dochtertje van vijf jaar. En wat hij nooit verwacht had, gebeurt: hij wordt verliefd op haar. Maar is dat wederzijds? Of ziet Feline in hem niet meer dan een goede vriend? Voor Simon lijkt zijn leven een nieuwe invulling te krijgen. Is het een tweede kans of niet meer dan een vlucht uit de werkelijkheid?

Wil je het boek lezen?Dwaalspoor in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur K. Peters. Lezen Dwaalspoor Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN