Winnende uittrap

Winnende uittrap - Joep van Deudekom | Nextbestfoodprocessors.com

... van het elftal ontvoerd wordt en meegenomen wordt het oerwoud in ... De winnende uittrap - Joep van Deudekom | Boeken.com ... . Vanaf ca. 9 jaar. Ontvoerd in de jungle... Het was niet wat Pieter en zijn vrienden in gedachten hadden toen ze met Hercules voor een trainingsweek naar Costa Rica vertrokken. Vastgehouden in een armoedig dorpje te midden van de alligators en vogelspinnen worden ze... De winnende uittrap van Joep van Deudekom (boek, gebonden, ISBN 9789025868673). Ontvoerd in de jungle... Het was niet wat Pieter en zijn vriend ... bol.com | Winnende uittrap, Joep van Deudekom ... ... . Ontvoerd in de jungle... Het was niet wat Pieter en zijn vrienden in gedachten hadden toen ze met Hercules voor een... Ontvoerd in de jungle... Het was niet wat Pieter en zijn vrienden in gedachten hadden toen ze met Hercules voor een trainingsweek naar Costa Rica vertrokken. In een armoedig dorpje te midden van de alligators en vogelspinnen worden ze vastgehouden. Ondanks de angst en de slechte omstandigheden houden ze er samen de moed in. Pieter bedenkt een ontsnappingsplan. Dat loopt echter heel anders dan ......

INFORMATIE

AUTEUR
Joep van Deudekom
DIMENSIE
9,60 MB
BESTANDSNAAM
Winnende uittrap.pdf

OMSCHRIJVING

Ontvoerd in de jungle... Het was niet wat Pieter en zijn vrienden in gedachten hadden toen ze met Hercules voor een trainingsweek naar Costa Rica vertrokken. Vastgehouden in een armoedig dorpje te midden van de alligators en vogelspinnen worden ze vastgehouden. Ondanks de angst en de slechte omstandigheden houden ze er samen de moed in. Pieter bedenkt een ontsnappingsplan. Dat loopt echter heel anders dan gedacht. Uiteindelijk ligt hun lot in handen van Pieters sterke rechtervoet. Kan zijn fenomenale uittrap hun leven redden?

Wil je het boek lezen?Winnende uittrap in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joep van Deudekom. Lezen Winnende uittrap Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN