Het jaar dat ik (2x) moeder werd

Het jaar dat ik (2x) moeder werd - Aaf Brandt Corstius | Nextbestfoodprocessors.com

...bliceerde eerder Het jaar dat ik 30 werd en de bundels Dan maar meteen een jurk aan en abc van het moderne leven ... Jaar dat ik (2x) moeder werd (e-Book) - Aaf Brandt ... ... . Samen met Machteld van Gelder schreef ze het Handboek voor de moderne vrouw. In Het jaar dat ik (2x) moeder werd deelt ze op haar eigen geestige en eerlijke manier haar ervaringen. Bovendien geeft ze veel handige tips en slinkse trucs: hoe behoud je je relatie als er een babyfoon naast je bed staat? Hoe voorkom je dat je je laat intimideren door de borstvoedingsmaffia? Aafs hilarische visie op het moederschap Het perfecte cadeauboek voor alle (aanstaande) moeders, onmisbaar in elke luiertas Dit boek gaat nu eens niet over zwangerschap, maar over het leven erná: met baby. Aaf Brandt Corstius kreeg binnen een jaar twee kinderen en is dus een expert in het prille moederschap. In Het ... Bureau ISBN - Het jaar dat ik (2x) keer moeder werd ... . Aaf Brandt Corstius kreeg binnen een jaar twee kinderen en is dus een expert in het prille moederschap. In Het jaar dat ik (2x) moeder werd dee 'Het jaar dat ik twee keer moeder werd,' is een gezellig boekje om te lezen, en zal ongetwijfeld veel herkenning oproepen. Maar zelfs Daphne Deckers' boeken zijn bij tijd en wijle nog pittiger. Praktische informatie Het jaar dat ik twee keer moeder werd is uitgegeven door uitgeverij Podium, en o.a. te koop bij Bol.com voor 15 euro....

INFORMATIE

AUTEUR
Aaf Brandt Corstius
DIMENSIE
7,35 MB
BESTANDSNAAM
Het jaar dat ik (2x) moeder werd.pdf

OMSCHRIJVING

Aaf Brandt Corstius is een expert in het prille moederschap.Toen haar zoon Benjamin vier maanden was,bleek Aaf alweer zwanger van zijn broertje... of zusje.Een prille moeder zou je bij het chemisch afval moetenzetten, uit zoveel verschillende hormonen en vreemde stofjes is zeopgetrokken. Daarom is ze volgens Aaf Brandt Corstius ook hetideale onderwerp voor een boek: nu eens niet over de zwangerschap,maar over het leven erná: met een baby.Daar loopt ze. Haar joggingbroek is al weken niet gewassen, haarpiekerige haar zit in een losse knot. En wat hangt daar voor haarbuik? O, het is een draagzak, met een baby erin. Een rode, verfrommeldebaby. Waar ze verliefd naar kijkt. En wazig, moe, verbaasd,paniekerig en diep gelukkig.Aaf Brandt Corstius bespreekt vele discrete (en indiscrete) moederzaken:van tepelhoed tot buikwandcorrectie, van Hema-hormoontot crèche. 'Het jaar dat ik (2x) moeder werd' is een evenvermakelijk als herkenbaar verslag van haar eerste jaar als jongemoeder.

Wil je het boek lezen?Het jaar dat ik (2x) moeder werd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Aaf Brandt Corstius. Lezen Het jaar dat ik (2x) moeder werd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN