Landgoed Longbourn

Landgoed Longbourn - Jo Baker | Nextbestfoodprocessors.com

..., de bediendes, uit de veren om het leven van de Bennets te veraangenamen ... Landgoed Longbourn [e-Book] - Jo Baker - (ISBN ... ... .Zo kan dit boek bijna een dickensiaanse ... Dit verhaal speelt zich af op Longbourn, het landgoed uit Pride and Prejudice waar de zussen Bennet zijn opgegroeid. Toch spelen Elisabeth, Jane, Lydia, Kitty en Mary slechts een achtergrond rol in Landgoed Longbourn. De hoofdrollen zijn weggelegd voor de bediendes die in Pride and Prejudice ondergeschikt zijn aan de Bennets en het verhaal. Longbourn is de naam van het landgoed van de familie Bennet en de gelij ... Jo Baker - Landgoed Longbourn | NU - Het laatste nieuws ... ... . Longbourn is de naam van het landgoed van de familie Bennet en de gelijknamige plaats uit de roman Pride and Prejudice van Jane Austen.. Het landgoed ligt in Hertfordshire en wordt omschreven als "gemiddeld van grootte". In het boek wordt vermeld dat Mr. Bennet, de vader van de hoofdpersoon uit het boek (Elizabeth Bennet), een inkomen heeft van ca. £ 2000 per jaar. Landgoed Longbourn. Het weesmeisje Sarah brengt haar dagen door met vloeren schrobben, kleding wassen en het legen van kamerpo s van de familie Bennet. Maar in de bedompte personeelsvertrekken is er sprake van evenveel liefdesverdriet, ontluikende liefde en intrige als in de luxe v...

INFORMATIE

AUTEUR
Jo Baker
DIMENSIE
7,36 MB
BESTANDSNAAM
Landgoed Longbourn.pdf

OMSCHRIJVING

Het weesmeisje Sarah brengt haar dagen door met vloeren schrobben, kleding wassen en het legen van kamerpo’s van de familie Bennet. Maar in de bedompte personeelsvertrekken is er sprake van evenveel liefdesverdriet, ontluikende liefde en intrige als in de luxe vertrekken van de Bennets. Als er een mysterieuze nieuwe knecht wordt aangenomen, dreigt het voorspelbare leven van het personeel totaal overhoopgehaald te worden.Jo Baker voert de lezer voorbij de welgestelde familie van Jane Austens klassieker Pride and Prejudice naar de personeelsvertrekken waar de bedienden geluk en verdriet noodgedwongen met elkaar moeten delen.

Wil je het boek lezen?Landgoed Longbourn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jo Baker. Lezen Landgoed Longbourn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN