De Himalaya Roos

De Himalaya Roos - Pamela Koevoets | Nextbestfoodprocessors.com

...n leven van vallen en opstaan reist Syl, na afloop van een retraite in Frankrijk, door naar Boudhanath, een ... Roos, rambler - Rosa 'Paul's Himalayan Musk Rambler' ... ... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Koevoets, Pamela - De Himalaya Roos Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. De Himalaya Roos | ISBN 9789056702540 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Biografie. Roos studeerde Germaanse Talen aan de Universiteit Gent.Nad ... bol.com | De Himalaya Roos, Pamela Koevoets ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Biografie. Roos studeerde Germaanse Talen aan de Universiteit Gent.Nadat ze afgestudeerd was, gaf ze een tijdje voordracht en dictie aan kinderen. Carrière. Ze werd eerst bekend als zangeres van de groep Eden.Na de verschijning van hun eerste album vroeg TMF, dat toen net opgestart was, Roos om presentatrice te worden.Roos ging in op het voorstel en p...

INFORMATIE

AUTEUR
Pamela Koevoets
DIMENSIE
10,60 MB
BESTANDSNAAM
De Himalaya Roos.pdf

OMSCHRIJVING

Halverwege een leven van vallen en opstaan reist Syl, na afloop van een retraite in Frankrijk, door naar Boudhanath, een Tibetaans-boeddhistisch kloosterstadje in Nepal. Ze heeft hoog- gespannen verwachtingen. Maar al gauw worden lang gekoesterde pretenties en denkbeelden ontmaskerd. De romantische liefde, geboorte en dood komen in dit beeldend geschreven en intieme verhaal in een heel ander licht te staan. Boeddhistische thema's als grondeloosheid, devotie en leegte raken op een speelse manier verweven in dit intrigerend reisverhaal. Met vlijmscherpe observaties, dicht op de huid van het alledaagse leven, creëert Pamela Koevoets een sfeer van verlichting, drama en paniek, waarin de hoofdpersoon haar zelfonderzoek voltrekt, op weg naar de onvermijdelijke ontdekking dat wat ver weg gezocht wordt dichtbij verborgen ligt.Een ontroerend eerlijke en soms humoristische inkijk in de wereld van westerse en oosterse zoekers en vinders.

Wil je het boek lezen?De Himalaya Roos in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pamela Koevoets. Lezen De Himalaya Roos Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN