Eva's oog

Eva's oog - Karin Fossum | Nextbestfoodprocessors.com

...haar geldzorgen te verlichten, dreigt haar leven te verwoesten ... Eva's oog - Karin Fossum | Thrillerlovers ... . Extra informatie: - Eva's oog is het eerste boek met hoofdpersoon Konrad Sejer. De poëtische scherpte van Eva Gerlach zet de herkenbare beelden in een naakt en nietsontziend daglicht. Dat vraagt om verzachtende omstandigheden. Sieb Posthuma slaagt erin deze te creëren met zijn humorvolle en originele zwart-wit illustraties. 'Oog in oog in oog in oog' is een springplank van grote klasse naar volwassenenpoëzie. Babs. 3-jun-2017 - Beschrijving Als schilderes Eva Magnus me ... Recensie van Eva's oog (Karin Fossum) - M.P.O. Books ... . Babs. 3-jun-2017 - Beschrijving Als schilderes Eva Magnus met haar dochtertje Emma langs een rivier wandelt en het lichaam van een man in het water aantreft, neemt het leven van de alleenstaande moeder een tragische … Het boek Eva's oog, geschreven door Karin Fossum, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95...

INFORMATIE

AUTEUR
Karin Fossum
DIMENSIE
6,8 MB
BESTANDSNAAM
Eva's oog.pdf

OMSCHRIJVING

Als de schilderes Eva Magnus en haar dochtertje Emma langs een rivier wandelen, ontdekken ze het dode lichaam van een man. Eva belooft Emma dat ze de politie gaat bellen, maar dat doet ze niet. Waarom niet? En waarom reageert Eva elke keer zo ongemakkelijk als Emma zegt dat het fijn is dat ze meer geld hebben nu?Inspecteur Konrad Sejer is belast met het onderzoek naar de man in de rivier. Op zijn bureau ligt ook nog de onopgeloste zaak van de prostituee Maja, die een paar dagen eerder vermoord is. Al snel ziet Sejer een verband tussen beide misdaden: er is één naam die steeds opduikt - Eva Magnus.‘Een adembenemend verhaal over vriendschap en wraak. Spannend van begin tot eind!’ – Vrij NederlandWinnaar van de Glazen Sleutel voor beste Scandinavische misdaadroman en de Riverton Prize voor beste Noorse thriller.Karin Fossum (Sandefjord, 1954) is schrijfster en dichter. Eva’s oog is het eerste deel van de zeer succesvolle inspecteur Sejer-serie. Deze thriller werd bekroond met de prestigieuze Rivertonprijs en de Glazen Sleutel voor de beste Scandinavische misdaadroman. In de Sejer-serie volgden daarna nog twaalf delen, waarvan meerdere zijn verfilmd.Haar laatste roman over inspecteur Konrad Sejer is Veenbrand, eveneens bekroond met de Riverton-prijs voor beste Noorse thriller.

Wil je het boek lezen?Eva's oog in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karin Fossum. Lezen Eva's oog Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN