Bouquet 448 - Betoverende Kerstmis

Bouquet 448 - Betoverende Kerstmis - Susan Meier | Nextbestfoodprocessors.com

...et op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om JavaScript aan te zetten ... Bureau ISBN - Betoverende kerst ... . Betoverende Kerstmis . Betoverende momenten . Betoverende nacht . Bijzonder kerstcadeau . Biljonair als bruidegom . Biljonairs, baby's en bruiden . Bitter en zoet . Bittere jaloezie ... Bouquet e-bundel nummers 3735-3742 (8-in1) Bouquet e-bundel nummers 3739-3742 (4-in-1) Kristen dácht dat ze op alles voorbereid was toen ze miljardair Dean Suminski aanschoot met de vraag haar goede doel te sponsoren. Ze had zelfs rekening gehouden met een afwijzing van de verblindend knappe, maar norse zakenm ... bol.com | Susan Meier Boeken kopen? Kijk snel! ... . Ze had zelfs rekening gehouden met een afwijzing van de verblindend knappe, maar norse zakenman. In plaats daarvan no Voor boeken altijd eerst naar De Slegte. Inloggen. Gebruikersnaam * Betoverende Kerstmis. Luister 14 dagen gratis Betoverende Kerstmis. 0.0 0 5 Schrijver: Susan Meier. ... Taal: Nederlands Categorie: Romance Serie: Bouquet: 1 Vertaler: Inge Boesewinkel Meer info over het e-book: Uitgeverij: Harlequin Verschenen: 2017-12-05 ISBN: 9789402532159 Reacties (1) BETOVERENDE KERSTMIS - Kristen dácht dat ze op alles voorbereid was toen ze miljardair Dean Suminski aanschoot met de vraag haar goede doel te sponsoren. Ze had zelfs rekening gehouden met een afwijzing van de verblindend knappe, maar norse zakenman. In plaats daarvan nodigt hij haar uit, nee, éíst hij dat ze hem begeleidt naar een glamoureu...

INFORMATIE

AUTEUR
Susan Meier
DIMENSIE
5,67 MB
BESTANDSNAAM
Bouquet 448 - Betoverende Kerstmis.pdf

OMSCHRIJVING

Kristen dácht dat ze op alles voorbereid was toen ze miljardair Dean Suminski aanschoot met de vraag haar goede doel te sponsoren. Ze had zelfs rekening gehouden met een afwijzing van de verblindend knappe, maar norse zakenman. In plaats daarvan nodigt hij haar uit, nee, éíst hij dat ze hem begeleidt naar een glamoureus kerstbal. Als betoverd laat ze zich meevoeren - om dan te ontdekken dat ze wel heel roekeloos haar hart op het spel heeft gezet! Dit verhaal is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel.

Wil je het boek lezen?Bouquet 448 - Betoverende Kerstmis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Susan Meier. Lezen Bouquet 448 - Betoverende Kerstmis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN