De walrus en andere beesten

De walrus en andere beesten - Midas Dekkers | Nextbestfoodprocessors.com

...nieuwe optocht van onverwachte beesten: de beurskikker, de paradijspoes, de boze wolf en de geflipte olifant ... Webwinkel voor vijver, aquarium en huisdieren | Beest.nl ... . Een herpetoloog weet alles van kikkers, een ornitholoog kijkt naar vogels en iemand die mensen bestudeert is antropoloog. Herpetologen zijn er het minst, antropologen des te meer: iedereen is antropoloog. De jaloerse kip en andere beesten | ISBN 9789025438999 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De kikvors en andere beesten - Midas Dekkers. Onze soort is duur. Een k ... Midas Dekkers - Wikipedia ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De kikvors en andere beesten - Midas Dekkers. Onze soort is duur. Een kind van twaalf kost al gauw f 312,50 per maand. Voor dat geld kun je ook acht honden houden, tien katten of negenenvijftig cavia's. Wat ook nog interessant om weten is bij de walrussen is dat zij graven naar schelpen die ongeveer een halve meter door modder begraven liggen, ze eten ze op en spugen dan de schelp weer uit. Bij één duik eten ze op die manier tussen de 60 à 80 schelpen op. Na één duik die ongeveer 5 minuten duurt, rusten ze een paar minuten voor een nieuwe duik te wagen. De concerten, films, Kickstart-avonden en andere evenementen die in die periode in 't Beest staan gepland zullen niet doorgaan. Voor de geplande concerten worden nieuwe data gezocht. Bij het verplaatsen van een concert blijven tickets geldig voor de nieuwe datum. Thema: Natuur & Vakantie. Raaf en Fahd gaan met elkaar naar Vlieland. Op dit Waddeneiland leren ze meer over de dieren die op en om het eiland leven. Ook leren ze meer over zandbanken, eb en vloed....

INFORMATIE

AUTEUR
Midas Dekkers
DIMENSIE
6,85 MB
BESTANDSNAAM
De walrus en andere beesten.pdf

OMSCHRIJVING

Wat hebben de vensterspin, de schootkat, de kriebelmug, de levergans en de vis op het droge met elkaar gemeen? Dat ze een plaatsje hebben veroverd in het hart of het hoofd van Midas Dekkers. Iets in hen heeft zijn aandacht getrokken, en onder dieaandacht verandert het banale in iets bijzonders.Meer dan vijfentwintig jaar las Midas zijn Vroege Vogel-column voor op de radio. Daar kwam op 11 februari van dit jaar een eind aan. Voor de laatste keer ook bundelt hij de verhalen in een 'beestenbundel'. De allerlaatste dus. Mis 'm niet!

Wil je het boek lezen?De walrus en andere beesten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Midas Dekkers. Lezen De walrus en andere beesten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN