Rookoffer

Rookoffer - Loo | Nextbestfoodprocessors.com

...oden wordt. Als je dit evaluatie-verhaal gebruikt stel ik het zeer op prijs als je dit even laat weten door middel van een emailtje ... ZoekBoekverslag.nl: Tessa De Loo: Het Rookoffer : Roman ... . Terug naar Boekverslagen-Homepage. Het rookoffer is niet voor niets nog steeds een populair boek op boekenlijsten van eindexamenkandidaten: het is dun, leest snel weg en is niet te moeilijk. Als je dan toch graag iets van TEssa de Loo zou willen lezen, pak dan liever De tweeling of De meisjes van de suikerwerkfabriek. Lees „Het rookoffer" door Tessa de Loo verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. In 1983 maakte Tessa de Loo haar overrompelende entree in ... Boekverslag: Het rookoffer door Tessa de Loo | Educatie en ... ... . Lees „Het rookoffer" door Tessa de Loo verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. In 1983 maakte Tessa de Loo haar overrompelende entree in de Nederlandse letteren met'De meisjes van de suikerwerkfabrie... Het rookoffer van De Loo is onderhoudende novelle. De Twentsche Courant Tubantia | 14 maart 1987 | Thomas Verbogt Een inkijkje in de docentenkamer. De Tijd | 13 maart 1987 | Wam de Moor Tessa de Loo, schrijfster van boekenweek-geschenk: het zweet brak me uit. Tessa de Loo is een Nederlandse schrijfster van romans, verhalen en novellen. Ze debuteerde in 1983 met de verhalenbundel De meisjes van de suikerwerkfabriek, waarmee ze onmiddellijk haar naam vestigde. Het boek beleefde meer dan twintig drukken en werd bekroond met twee debuutprijzen (de Anton Wachterprijs en het Gouden Ezelsoor). Sindsdien publiceerde De Loo meerdere romans en novellen....

INFORMATIE

AUTEUR
Loo
DIMENSIE
12,31 MB
BESTANDSNAAM
Rookoffer.pdf

OMSCHRIJVING

Het rookoffer is het verhaal van een tragische liefde tussen een lerares en een leerling op de middelbare school. Op een heel suggestieve en overtuigende manier - het vertelprocédé voert ons stap voor stap terug in de tijd - schetst dit boek de onmogelijkheid van een dergelijke verhouding binnen het schoolmilieu. Het is ten slotte de vrouw die, bespot, verraden en in de steek gelaten, moet boeten.Het rookoffer verscheen in 1987 als Boekenweekgeschenk maar is inmiddels zelfs antiquarisch vrijwel nergens meer te krijgen. Overal waar Tessa de Loo voorleest wordt gevraagd naar juist dit boek. Daarom nu een goedkope herdruk, als pocket, voor een schoolvriendelijke prijs.* Het rookoffer is een ingetogen en zorgvuldig gecomponeerde novelle die voldoende elementen in zich blijkt te hebben om bij een groot publiek aan te slaan. - Boekblad* (...) subtiele psychologie. - Carel Peeters in Vrij Nederland* De stijl van de novelle is sober en direct. De manier waarop per hoofdstuk nieuwe gegevens aan de bestaande worden toegevoegd, maken Het rookoffer tot een literair-technisch hoogstandje, dat de betrokkenheid van de lezer vergroot. - Wam de Moor in De Tijd.

Wil je het boek lezen?Rookoffer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Loo. Lezen Rookoffer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN