Echt gekust - Intiem 2167

Echt gekust - Intiem 2167 - Barbara Dunlop | Nextbestfoodprocessors.com

...bundel heeft u in één keer alle vier Intiemverhalen (nummers 227 (1) SPANNENDE SCÈNES - Barbara Dunlop Bij een beruchte playboy logeren op zijn Franse kasteel is niet echt Charlotte Hudsons idee van een weldoordacht plan ... Intiem e-bundel nummers 2164-2167 van Cat Schield ... ... . Toch ziet ze zich genoodzaakt bij Alec Montcalm in te trekken, want alleen dan stemt de tycoon toe in filmopnames op zijn landgoed. Een groot risico, want ze beseft heel goed dat, als het aan hem ligt, de spannendste scènes zich niet ... Echt gekust Barbara Dunlop • ebook • epub. Samenvatting . Wát! Moet ze net doen alsof ze weer verloofd is met Evan McCain? Door de bepalingen in het testament van haar vader had Angelica geen andere keus dan Evans ... bol.com | Marjo Heezius artikelen kopen? Alle artikelen online ... ... Echt gekust Barbara Dunlop • ebook • epub. Samenvatting . Wát! Moet ze net doen alsof ze weer verloofd is met Evan McCain? Door de bepalingen in het testament van haar vader had Angelica geen andere keus dan Evans baan als CEO van het familiebedrijf over te nemen en... hun verloving te verbreken. Kiest u voor gemak én extra voordeel? Met deze bundel heeft u in één keer alle vier Intiem-romans (nummers 2164 t/m 2167) van de maand in handen. Zo kunt u lekker doorlezen en nog gemakkelijker genieten van uw favoriete reeks! (1) OMWILLE VAN DE BABY - Cat Schield (Biljonairs & baby's) Bella McAndrews staat voor een enorm dilemma. Om te testen of ze echt door je gekust wil worden zijn de volgende methoden zeer bruikbaar: Pak haar hand en neem haar bijvoorbeeld mee naar iets wat je haar wilt laten zien. Blijf haar hand vasthouden, zodra jullie op de plek van bestemming arriveren. En kies een moment uit om zonder iets te zeggen een keer zachtjes in haar hand te knijpen. Wát! Moet ze net doen alsof ze weer verloofd is met Evan McCain? Door de bepalingen in het testament van haar vader had Angelica geen andere keus dan Evans baan als CEO van het familiebedrijf over te nemen en... hun verloving te verbreken. En nu mo (1) ZINDERENDE NACHT - Catherine Mann Op de vlucht voor de paparazzi belandt filmster Bella Hudson in een luxehotel aan de Côte d'Azur. Hopelijk kan ze daar eindelijk rust vinden. Maar dan staat ze opeens oog in oog met Sam Garrison, de hoteleigenaar. Hij is de aantrekkelijkste man die ze ooit heeft gezien, en zij laat hem duidelijk ook niet koud. Hun ontmoeting is het begin van een ......

INFORMATIE

AUTEUR
Barbara Dunlop
DIMENSIE
11,44 MB
BESTANDSNAAM
Echt gekust - Intiem 2167.pdf

OMSCHRIJVING

Wát! Moet ze net doen alsof ze weer verloofd is met Evan McCain? Door de bepalingen in het testament van haar vader had Angelica geen andere keus dan Evans baan als CEO van het familiebedrijf over te nemen en... hun verloving te verbreken. En nu moet ze opeens tortelduifje met hem spelen? Maar ja, als ze het niet doet, verpest ze de bruiloft van haar beste vriendin. Goed dan, het is maar voor even, en ze zal Evan heus niet hoeven kussen...Evan wéét dat hij Angelica Lassiter uit zijn hoofd moet zetten, dat het voorbij is. Nog even die nepverloving, en dan behoort ze voorgoed tot het verleden. Alleen dan merkt hij tot zijn schrik dat hun verloving wat hem betreft wel weer écht mag zijn... en moet hij zijn uiterste best doen haar niet te kussen!

Wil je het boek lezen?Echt gekust - Intiem 2167 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Barbara Dunlop. Lezen Echt gekust - Intiem 2167 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN