Griekse passie - Bouquet 3298

Griekse passie - Bouquet 3298 - Sharon Kendrick | Nextbestfoodprocessors.com

... meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Literatuur boek op Prijsvergelijk ... Griekse passie van Sharon Kendrick | Boek en recensies ... ... . Constantine Karantinos, miljardair met het uiterlijk van een Griekse god, is eraan gewend dat de mooiste vrouwen zich aan zijn voeten werpen. Het onopvallende serveerstertje dat hem op een feest vertelt dat ze ooit met hem het bed heeft gedeeld, wil hij dan ook geïrriteerd wegwuiven. Onmogelijk! Als ze hem echter een foto laat zien van haar zoontj Lees „Bouquet e-bundel nummers 4021 - 4028 8-in-1" door Kate Hewitt verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Kies je voor gemak én extra voordeel? Met deze bundel heb je in één keer alle acht Bouquet-romans ... Magzine.nu - Bouquet ... . Kies je voor gemak én extra voordeel? Met deze bundel heb je in één keer alle acht Bouquet-romans (nummers 4021 t/m 4028... Bouquet Jubileumbundel, 3-in-1 (e-book) Lynne Graham - Penny Jordan - Sharon Kendrick. E-book : € 9,99. Geheime affaire met de Siciliaan Melanie Milburne. Boek : € 4,15. E-book : € 3,49. De MacGregor-clan-pakket (luxe formaat) Nora Roberts ... Griekse verleider. door Lynne Graham. Bouquet (Book 3234) Bedankt voor het delen! Je hebt de volgende beoordeling en recensie ingeleverd. We zullen ze op onze site publiceren nadat we ze bekeken hebben. Omdat ze hem geen erfgenaam kon schenken, verliet Lexi haar echtgenoot, de Griekse tycoon Xenon Kanellis - hoeveel pijn het haar ook deed. Nu eist hij opeens dat ze hem vergezelt naar de bruiloft van zijn zus, waar hij gezien wil worden als een respectabel getrouwd man. Als ze weigert, zal hij haar broer niet helpen met zijn schulden. Ze stemt toe, terwijl ze weet dat ze weer afscheid van ... Constantine Karantinos, miljardair met het uiterlijk van een Griekse god, is eraan gewend dat de mooiste vrouwen zich aan zijn voeten werpen. Het onopvallende serveerstertje dat hem op een feest vertelt dat ze ooit met hem het bed heeft gedeeld, wil hij d...

INFORMATIE

AUTEUR
Sharon Kendrick
DIMENSIE
5,72 MB
BESTANDSNAAM
Griekse passie - Bouquet 3298.pdf

OMSCHRIJVING

Constantine Karantinos, miljardair met het uiterlijk van een Griekse god, is eraan gewend dat de mooiste vrouwen zich aan zijn voeten werpen. Het onopvallende serveerstertje dat hem op een feest vertelt dat ze ooit met hem het bed heeft gedeeld, wil hij dan ook geïrriteerd wegwuiven. Onmogelijk! Als ze hem echter een foto laat zien van haar zoontje, dat sprekend op hem lijkt, is zijn interesse gewekt. En als ze op zijn verzoek haar haar losmaakt, komen er opeens allerlei opwindende herinneringen bovendrijven. Dus eist hij dat Laura met hem meekomt naar Griekenland. Daar is hij van plan die ene nacht te herhalen, net zo lang tot hij zich elk sensueel detail weer herinnert... Dit boek is ook verkrijgbaar in 8-in-1 Bouquet eBundel.

Wil je het boek lezen?Griekse passie - Bouquet 3298 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sharon Kendrick. Lezen Griekse passie - Bouquet 3298 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN