Een spannende date - Doktersroman 71A

Een spannende date - Doktersroman 71A - Kate Hardy | Nextbestfoodprocessors.com

...dochter van een beroemdheid heeft Abigail geleerd zich op de achtergrond te houden ... PDF Download Doe er wat aan | BANK72 PDF ... . Een spannende date* / Spoedeisende kussen - Doktersroman Extra 71, 2-in-1 Tweedehands Een uitgave van de romantische reeks Harlequin Doktersroman - * Een London Victoria Hospital-verhaal Nederlandstalig Een spannende date - Doktersroman 71A Ebook. Een uitgave van de romantische reeks Harlequin Doktersroman - Een London Victoria Hospital-verhaal. Nederlandstalig; Ebook; 2015; Als dochter van een beroemdheid heeft Abigail gele ... bol.com | Harlequin - Doktersroman artikelen kopen? Kijk snel! ... . Nederlandstalig; Ebook; 2015; Als dochter van een beroemdheid heeft Abigail geleerd zich op de achtergrond te houden. Een spannende date* / Spoedeisende kussen - Doktersroman Extra 71, 2-in-1. (1) EEN SPANNENDE DATE - Als dochter van een beroemdheid heeft Abigail... Als dochter van een beroemdheid heeft Abigail geleerd zich op de achtergrond te houden. Reden waarom ze in het ziekenhuis waar ze werkt door iedereen 'de ijsprinses' wordt genoemd. Waarom playboy Lewis Gallagher zo zijn best voor haar doet, is haar dan ook een compleet raadsel. Toch geniet ze van de spannende afspraakjes met deze dokter - veel meer dan goed voor haar is... Doktersroman. Uitgever: HarperCollins Holland. ISBN: 9789402510164. Bindwijze: EPUB met digitaal watermerk. Aantal Pagina's: 123. Publicatiedatum: jan 2015. Een spannende date [e-Book] London Victoria Hospital. Kate Hardy. Beoordeel dit boek als eerste! Recensies. e-Book Nieuw vanaf € 3,49. Zet op verlanglijst. Boek 71A uit de serie ... Maar als hij ervoor kiest deze terroristen te stoppen, zal hij zijn dochter Kim nooit meer levend terugzien. Hij staat voor de moeilijkste 24 uur van zijn leven.24: Kattenklauw is de vierde episode in een reeks explosieve actieth...

INFORMATIE

AUTEUR
Kate Hardy
DIMENSIE
5,54 MB
BESTANDSNAAM
Een spannende date - Doktersroman 71A.pdf

OMSCHRIJVING

Als dochter van een beroemdheid heeft Abigail geleerd zich op de achtergrond te houden. Reden waarom ze in het ziekenhuis waar ze werkt door iedereen 'de ijsprinses' wordt genoemd. Waarom playboy Lewis Gallagher zo zijn best voor haar doet, is haar dan ook een compleet raadsel. Toch geniet ze van de spannende afspraakjes met deze dokter - veel meer dan goed voor haar is...Dit verhaal is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel.

Wil je het boek lezen?Een spannende date - Doktersroman 71A in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kate Hardy. Lezen Een spannende date - Doktersroman 71A Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN