Harlequin Sexy 136 - Van heel dichtbij

Harlequin Sexy 136 - Van heel dichtbij - Jo Leigh | Nextbestfoodprocessors.com

...Al maanden wordt Christie Pratchett lastiggevallen door een stalker ... Hartstocht als inzet - A. Stuart nr.101 - www.boekjesshop.nl ... . Niemand kan haar helpen, en ze is de wanhoop nabij. Tot er opeens een knappe, gespierde onbekende op de stoep staat, die belooft haar belager uit te schakelen. Natuurlijk moet hij daarvo Trudy Baxter is van plan alles uit te proberen wat New York te bieden heeft, inclusief de ongelooflijk spannende mannen die er rondlopen! Even lijken haar plannen de mist in te gaan als haar beste vriendin een kennis vraagt 'een beetje op Trudy te passen.' In een vaste relatie heeft Trudy echt geen zin - en dit lijkt ve ... Van heel dichtbij eBook door Jo Leigh - 9789402503654 ... ... .' In een vaste relatie heeft Trudy echt geen zin - en dit lijkt verdacht veel op een koppelpoging. Harlequin Sexy ⇩ Harlequin ... Ook deze laatste film is weet precies volgens hetzelfde recept laat ze er dan ook geen spaan van heel. ... die laat hij niet over zijn kant gaan. Hij zal die Silver Carlyle eens van héél dichtbij laten voelen wie de sterkste is! Terug naar overzicht. Zoeken. Winkelwagen. Gastenboek. 24-04-2020 Prima service en ......

INFORMATIE

AUTEUR
Jo Leigh
DIMENSIE
10,66 MB
BESTANDSNAAM
Harlequin Sexy 136 - Van heel dichtbij.pdf

OMSCHRIJVING

Al maanden wordt Christie Pratchett lastiggevallen door een stalker. Niemand kan haar helpen, en ze is de wanhoop nabij. Tot er opeens een knappe, gespierde onbekende op de stoep staat, die belooft haar belager uit te schakelen. Natuurlijk moet hij daarvoor zo dicht mogelijk bij haar in de buurt blijven. Ook in de slaapkamer, ja, zelfs in de badkamer...Boone Ferguson moet alle zeilen bij zetten, want hij weet het al: dit wordt geen gemakkelijke klus. Nee, aan ervaring en training ontbreekt het hem niet, maar hoe kan hij zich in hemelsnaam concentreren terwijl hij zich in één ruimte bevindt met deze verrukkelijke vrouw? Die stalker wil hij graag pakken, maar haar ook!

Wil je het boek lezen?Harlequin Sexy 136 - Van heel dichtbij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jo Leigh. Lezen Harlequin Sexy 136 - Van heel dichtbij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN